88% 2069 szavazat

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

2017.02.02 levus02

Mint minden Harry Potter film, ez is egyszerűen leírhatatlanul tökéletes. Nem is értem hogy néhány ember miért nem nézi meg, lenyűgöző! De most komolyan..

2020.02.09 Róbert Gyenes

A HP sorozat ettől a filmtől kezd beindulni igazán, tele van izgalommal, fordulattal. Ha már valaki neki kezd az elejétől nézze! Ajánlom mindenkinek aki szereti a fantasy-t és a varázslókat.

2016.03.02 quentin

John Williams nagyon hangulatos zenét írt ehhez a részhez. Kicsit mintha mindenki igényesebben végezte volna a munkáját, ez biztosan Cuarón elhivatottságának és profizmusának is köszönhető. Mert hiszen eddig is zseniális filmeket rendezett. Amiket én... Több

2015.02.10 janimohosz

Szerintem pedig elég jó ez a része, moziban is mikor megnéztem elöször, mássabb képet adott a film pl a bölcsek köve vagy a titkok kamrája cimü részeiböl..ez szerintem kicsit horrorrosabb..

2017.02.24 borii

Sirius, az egyik kedvencem lett itt. Volt benne izgalom, humor és ez is valamennyire hű maradt a könyvhöz

2015.02.11 nandiwrc

Kedvenc Potter filmem. Még ma is leköt, nagyon jól össze van rakva a film.

2015.03.12 totheva4

Nagyon jó rész lett ez is. Tele van fordulatokkal. Ez már sokkal komolyabb rész mint az eddigiek! Inkább szól a felnőttebb korosztálynak mint a gyerekeknek! Remekül játsszák a szerepüket a főszereplők! Megérdemli a 4/5-öt.

2015.02.12 kurrek

A kedvenc HP részem. Izgalmas, érzelmes és végre Harry is kap egy kis boldogságot. Az Azkabani fogoly 5/5.

2015.03.31 Bruno

jó lett ez a pulóveres verzió, nekem nagy kedvencem, főleg a stúdió bátorsága miatt(bár túl nagy kockázatot nem vállaltak :-) Nagyon jó filmeket raktak össze a készítők, és ez alól ez a rész sem kivétel. Nagy kedvenc nálam az összes rész.

2015.03.13 [email protected]

Számomra az egyik legjobb HP film. Amikor megjelent még féltem, ma már kellő izgalmat kapok tőle, a film végéig bezárólag.

2022.03.02 Loretta

Nagyon ott van ez a rész is, visszaadja a könyv hangulatát, izgalmas, ahol félelmetesnek kell lenni, ott félelmetes, a dementorok hidegrázósak, a vége megható.

2015.03.11 anemeth

Ez már az előzőeknél sokkal komolyabbra sikerült, kicsit dark-os hangulatú, de nekem tetszik. Egyre komolyabb lett a széria, nincs gyenge pontja, nagyszerű irányban haladt a történet.

2015.02.22 FCSZ

Nagyon jó ez a rész is, izgalmas és jó hangulatú. Szerintem ebben a részben valósították meg legjobban a látványt.

2017.03.14 ericsuj

nagyon jól sikerült film, különösen tetszett benne hogy nem kifejezetten voldemort-ra koncentrálódott a dolog , ugye megjelent egy új tévhitben letartóztatott "bűnöző" aki még rokoni ágakat is képvisel. szuper.