88% 2068 szavazat

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

2020.02.09 Róbert Gyenes

A HP sorozat ettől a filmtől kezd beindulni igazán, tele van izgalommal, fordulattal. Ha már valaki neki kezd az elejétől nézze! Ajánlom mindenkinek aki szereti a fantasy-t és a varázslókat.

2016.03.02 quentin

John Williams nagyon hangulatos zenét írt ehhez a részhez. Kicsit mintha mindenki igényesebben végezte volna a munkáját, ez biztosan Cuarón elhivatottságának és profizmusának is köszönhető. Mert hiszen eddig is zseniális filmeket rendezett. Amiket én... Több

2015.02.10 janimohosz

Szerintem pedig elég jó ez a része, moziban is mikor megnéztem elöször, mássabb képet adott a film pl a bölcsek köve vagy a titkok kamrája cimü részeiböl..ez szerintem kicsit horrorrosabb..

2017.02.24 borii

Sirius, az egyik kedvencem lett itt. Volt benne izgalom, humor és ez is valamennyire hű maradt a könyvhöz

2015.02.11 nandiwrc

Kedvenc Potter filmem. Még ma is leköt, nagyon jól össze van rakva a film.

2015.03.12 totheva4

Nagyon jó rész lett ez is. Tele van fordulatokkal. Ez már sokkal komolyabb rész mint az eddigiek! Inkább szól a felnőttebb korosztálynak mint a gyerekeknek! Remekül játsszák a szerepüket a főszereplők! Megérdemli a 4/5-öt.

2015.02.12 kurrek

A kedvenc HP részem. Izgalmas, érzelmes és végre Harry is kap egy kis boldogságot. Az Azkabani fogoly 5/5.

2015.03.31 Bruno

jó lett ez a pulóveres verzió, nekem nagy kedvencem, főleg a stúdió bátorsága miatt(bár túl nagy kockázatot nem vállaltak :-) Nagyon jó filmeket raktak össze a készítők, és ez alól ez a rész sem kivétel. Nagy kedvenc nálam az összes rész.

2015.03.13 [email protected]

Számomra az egyik legjobb HP film. Amikor megjelent még féltem, ma már kellő izgalmat kapok tőle, a film végéig bezárólag.

2022.03.02 Loretta

Nagyon ott van ez a rész is, visszaadja a könyv hangulatát, izgalmas, ahol félelmetesnek kell lenni, ott félelmetes, a dementorok hidegrázósak, a vége megható.

2015.03.11 anemeth

Ez már az előzőeknél sokkal komolyabbra sikerült, kicsit dark-os hangulatú, de nekem tetszik. Egyre komolyabb lett a széria, nincs gyenge pontja, nagyszerű irányban haladt a történet.

2015.02.22 FCSZ

Nagyon jó ez a rész is, izgalmas és jó hangulatú. Szerintem ebben a részben valósították meg legjobban a látványt.

2017.03.14 ericsuj

nagyon jól sikerült film, különösen tetszett benne hogy nem kifejezetten voldemort-ra koncentrálódott a dolog , ugye megjelent egy új tévhitben letartóztatott "bűnöző" aki még rokoni ágakat is képvisel. szuper.

2015.10.20 Graci

A kedvenc részem az összes közül. Lupin professzor szerepére nagyon jó színészt választottak. És megjelenik a másik kedvenc szereplőm is Sirius Black.