88% 2069 szavazat

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

2017.01.07 des.tiny59

Tekintve az első két részt, ez az ami már ténylegesen felvesz egy fajta komor hangulatot, ami a részt tekintve persze kell is. Sőt ennek a résznek ez a legnagyobb pozitívuma. A színészekre most sincs panasz és még a könyvet is követi ez a rész is. Ne... Több

2015.11.01 Vivi02

Tény a leg látványosabb rész az össze közül, ahogy hallottam róla,de nem éreztem úgy hogy meg kéne néznem csak néha néha bele nézegettem. Biztos jó csak nem az én izlésemnek.

2016.02.10 Svastitsd

Ez egy nyugis rész. Volsemorttal nem is találkozunk de Harrx szüleinek történetét jobban megismerjük, ami elengedhetetlen a további részek megértéséhez.

2015.05.01 Mozi22

Sosem várhatjuk el, hogy egy könyvadaptációs film 100%-ig könyvhű legyen, de a Harry Potter szériákban nem csalódtam. Ha nem is volt könyhű egy- egy résznél vagy kihagytak belőle valamit én nem éreztem a film alatt. Szép munka. Ez a kedvenc részem, mint filmben, mint könyvben.

2015.05.20 Sissy

Évek óta a kedvenc filmeim a Harry Potter filmek. Imádom a szereplőket. A történet utánozhatatlan! Elképesztő a grafikája. Az biztos, hogy még nagymama koromban is fogom nézni ezeket a filmeket, mert annyira imádom!

2016.02.09 Dniel

Nagyon jó látni ebben a film sorozatban Harryt felnőni. Szerintem nagyon izgalmas film. Minden meg van benne ami egy jó filmhez kell. A karakterek még ugya olyan jók, a történet meg minden film alkalmával csak jobb és jobb lesz.

2015.07.25 evaka3355

Szerintem ez volt az utolsó megfilmesített rész, ami még könyv hű volt. Nem azt mondom hogy teljesen magával ragadott ez a rész, de egész korrekt volt. Innentől kezdve a többi film mély hanyatlás még a nagy látvány ellenére is :)

2020.09.27 Antónia

Az össze Harry Potter filmet szeretem, de az egész közül ez a kedvencem.

2016.07.03 philboy

Cuaróntól nem vártam gyenge filmet, látványban, operatőri munkában messze felülmúlja az előzőket, de a történet gyenge. Nem hozta a várt feszültséget, nem lett elég izgalmas. Vannak jó jelenetek, de lehet hogy a forgatókönyvet kellett volna még egy kicsit rágni.

2017.10.13 Bogii

Ez talán az egyik legjobban sikerült a film a Harry Potter szériából. Nem a legjobb, de közelít.

2018.03.01 Jeanny

Sokan nevezik a leggyengébbnek, számomra ez lett a legerősebb, legkalandosabb Harry Potter film. Szerettem a hozzáírt, könyvben nem szereplő jeleneteket is, tökéletesen illik a könyvek szellemiségébe.

2019.07.04 DracoDormiens

Teljesen új világba csöppenünk az első kettőhöz képest, más az iskola környéke új nézetből mutatja nekünk az egészet. A végén kihagynak egy nagyon hosszú magyarázatot, (amire a könyv egy fejezetet rászán) anélkül lesznek sötét lyukak a történetben ezért előtte ajánlatos elolvasni könyvként.

2016.03.26 Yoniki

Bár fiatal koromban ettől a résztől féltem a legjobban, most szinte ez lett a kedvencem. Nagyon jó Gary Oldman alakítása benne és persze itt jelent meg elsőként az új Albusunk is :) Ja, és az első és egyben utolsó rész is, ahol nem kellett attól tart... Több

2015.01.23 David

A stáb itt elkövette az első, de még megbocsátható hibát, amikor az első ét részt tökéletesen rendező Chris Colombust lecserélte. Ennek a résznek a hangulata már kevésbé varázslatos, mint az első kettőé, izgalmas film, de számomra a széria egyik leggyengébb darabja.