Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Hisztéria
 
Mia1982   2018. 08. 23.

legújabb vélemény

Szórakoztató, elgondolkodtató.. mindenképp ajánlom megnézésre!

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Kellemes, üdítő felemelő, és teljes kikapcsolódást nyújt. Minden színész a maga karakterének tökéletesítésével, kiteljesítésével hozzáteszi a maga részét, hogy a néző elégedett legyen a végkifejlettel, akár csak a filmben a nők a "kezelés" végeredményével. Az, hogy mennyire próbál tanítani és tanulságosnak bizonyulni csak hajszálnyit számít, mert a két főszereplő mellett inkább a szórakoztató faktor érvényesül igazán, végül is egy orgazmikus élményt biztosító vígjátékról van szó.


 
szabo801120   2015. 02. 16.

Vices film, tulajdonképpen a vibrátor főszereplésével. :) Nőknek mindenképpen kötelező. :)

 
banita9195   2015. 02. 18.

A főszereplő srácot a boltkóros-vásárlós filmből ismertem fel, gondoltam megnézem. Hát... ezentúl lehet más szemmel nézek a vibrátorra. Kicsit furcsa, de néhol vicces film volt. :) A főszereplő csaj szintén szimpi volt benne.

Hugh Dancy
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.