Az előző rész folytatása remekül sikerült. Hűek maradtak az előző rész történetvezetéséhez. Van rengeteg csattanó, és poén, nem tudod kitalálni, mi fog történni.
Az előző rész színvonalát hozza, nem mondom, hogy felülmúlja, mert ugyanolyan idióta vígjáték, idegesítő szereplőkkel, de egyszer meg lehet nézni. :) CSak kár, hogy Kevin Spacey ezúttal már rács mögött van.
Egy dolgot hiányolok, Kevin Spacey személyét, aki csak a film elején tűnik fel kicsit, amúgy remek lett, az első részhez méltó, oltári vicces vígjáték. De a műfaján belül sem ajánlom mindenkinek, mert egyeseknek talán szélsőséges lehet, pedig szerintem jó.
Kicsit gyengébb, mint az első rész, de még így is felülmúl sok vígjátékot. A jókedv garantált, ajánlom mindenkinek.
A karakterek jók, de a történet nagyon lapos. Annyira abszurd szerintem, hogy nem lehetett 100%-osan élvezni a filmet, de aki az elsőt imádta, annak talán ez is tetszik.
A címválasztás pocsék, a film nem arról szól, amiről a címe sejteti. A közepéig elég erőltetett és unalmas volt. Némely karakter és párbeszéd kifejezetten idegesített. A fogorvos asszisztensből komplett idiótát csináltak. Aztán volt egy fordulat, ami érdekesebbé tette, és a vége is meglepetés volt.
A három főszereplő idegesítő, kettő sokat beszél, de amúgy hozza az első film színvonalát, f@sza kis vígjáték. :)
Bár az első rész azért összességében jobb volt, de ezt a filmet is végignevettem, akció/vígjáték elemei keverednek benne, a szokásos három balekkal a főszerepben. Jennifer Aniston változatlanul a legjobb ebben is!
Sajnos a folytatás még csak meg sem közelíti az első részt. Nem sikerült sem annyira viccesre, sem annyira izgalmasra, mint a korábbi rész, pedig az sem volt sokkal jobb egy átlagos komédiánál. A szövegkönyv erőltetett és a helyzetkomikumok sem nevettetőek.
Voltak benne jó poénok, nem rossz történetötlet, de valami hiányzott nekem. Összeségében egyszer nézhető film. Én nem tudom, hogy lehet Jennifernek nemet mondani, ha az ember hetero:)
Az első része jobb. Ez a rész igazából Jason Bateman miatt volt jó, nagyon tetszik ahogy eljátssza a karakterét. A másik pozitívum pedig Jennifer Aniston, de ő mondjuk itt nem a színészi teljesítmény miatt volt jó.
Nagyon tetszett az első része a filmnek és mikor meghallottam hogy jön a második rész egyből a moziba mentem és megnéztem. Már a második rész nincs olyan jó mint az első, gondolom az elsőbe rakták a legtöbb humort. Nem lett a kedvenc filmem az biztos.