69% 71 szavazat
Hunter Hunter

Hunter Hunter

Hunter Hunter
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A szőrmevadász Joseph (Devon Sawa) családjával a távoli vadonban él, nyugalmukat azonban megzavarja egy farkas felbukkanása. A férfi elhatározza, hogy a ragadozó nyomába ered, távolléte alatt azonban felesége és lánya a fenyegetést jelentő titokzatos fenevad gondolatától egyre paranoiásabbá… Több


Rendező: Shawn Linden
Író: Shawn Linden
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2020.12.18.
Devon Sawa
Devon Sawa
Summer H. Howell
Summer H. Howell
Camille Sullivan
Devon Sawa
Devon Sawa
Summer H. Howell
 
2022.01.24 BRANTON

legújabb vélemény

Nem annyira ütős ez...

Az első félóra nagyon rendben volt. A hangulat kellően feszült, izgalmas. Egy jobb fajta thriller addig. Utána még egy ideig talán rendben is lenne, csak feleslegesen kezdett vontatottá válni. A vontatottság után pedig szintén felesleges extrém erőszak a végére. Devon Sawa játéka volt jó egyedül, a többiek inkább Zs kategóriás színészi teljesítményt nyújtottak. Kár érte, mert kiváló egy darabig.

0
 
2021.02.14 stevepisti

Nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény vége lesz. Nehéz spoiler nélkül bármit is írni. A színészi játékok teljesen rendben voltak, Nick Stahl megjelenésén teljesen meglepődtem, tetszett a játéka. A képi világ is teljesen rendben volt. Talán egy picit lassan indul be a történet, de mindenképp érdemes kivárni.

2
 
2021.12.12 BoBamburg

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a film, mert nem igazán néztem utána, csak belekezdtem. Kellemesen lassú, fojtogató hangulata van, ami nagyon jól áll neki, végig fent tartja az izgalmat és a rejtélyt.

0

A film összbevétele 18 857 dollár volt (imdb.com).

#1
 
Értékelés: 10/10
(2021. 12. 09.)
A Hunter Hunter napokig nem engedi szabadon a néző lelkét, mert nehéz eldönteni, megkaptuk-e a kielégítő befejezést, és a másfél órányi feszültség után feloldozást is érzünk-e valójában, vagy csak az extázis tetőzik. Több