Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Hunter Hunter (2020)

Hunter Hunter
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Devon Sawa
Devon Sawa
Summer H. Howell
Summer H. Howell
Camille Sullivan
Devon Sawa
Devon Sawa
Summer H. Howell

Videók (3)

 
BRANTON   2022. 01. 24.

legújabb vélemény

0
Nem annyira ütős ez...

Az első félóra nagyon rendben volt. A hangulat kellően feszült, izgalmas. Egy jobb fajta thriller addig. Utána még egy ideig talán rendben is lenne, csak feleslegesen kezdett vontatottá válni. A vontatottság után pedig szintén felesleges extrém erőszak a végére. Devon Sawa játéka volt jó egyedül, a többiek inkább Zs kategóriás színészi teljesítményt nyújtottak. Kár érte, mert kiváló egy darabig.

 
stevepisti   2021. 02. 14.

2

Nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény vége lesz. Nehéz spoiler nélkül bármit is írni. A színészi játékok teljesen rendben voltak, Nick Stahl megjelenésén teljesen meglepődtem, tetszett a játéka. A képi világ is teljesen rendben volt. Talán egy picit lassan indul be a történet, de mindenképp érdemes kivárni.

 
BoBamburg   2021. 12. 12.

0

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a film, mert nem igazán néztem utána, csak belekezdtem. Kellemesen lassú, fojtogató hangulata van, ami nagyon jól áll neki, végig fent tartja az izgalmat és a rejtélyt.

 
Zénó   2021. 06. 24.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon gyengusz. Főleg az zavart, hogy az elején a kis csávó felbukkant, aztán eltűnt, majd megint felbukkant, és végül teljesen eltűnt. Megunta és hazament a forgatásról, vagy mi lett vele? Szó sem esik róla.

 
A Hunter Hunter napokig nem engedi szabadon a néző lelkét, mert nehéz eldönteni, megkaptuk-e a kielégítő befejezést, és a másfél órányi feszültség után feloldozást is érzünk-e valójában, vagy csak az extázis tetőzik. több»