Imádtam ezt a mesét. Mondjuk én vérbeli sárkányimádó vagyok, szóval nálam befutó volt ez a történet is. Jó grafika, szuper sztorival.
Csodálatos animációs film, mind az első és a 2. része is szuper. Nagyon aranyosak a sárkányok, szerethetőek a karakterek és gyönyörű a látványa is. Érdemes megnézni felnőttként is.
Nem sablonos történet kedves szereplőkkel. Aranyos mese,szerintem felnőtteknek is érdemes megnézni! :)
Nagyszerű történetet sikerült írnia a forgatókönyvírónak és nagyszerűen abrazolnia a rendezőnek. Megható, szívhez szóló kis történet, ötcsillagos mese, nálam ott a helye a legjobbak között.
Vicces, aranyos kis mese, de ami különösen tetszett benne, hogy a felnőtteknek is van mondanivalója, és minden korosztálynak szórakozást tud nyújtani :))
Nem vagyok oda az animációs filmekért de ez első látásra elbűvölt. Mind a grafika, mind a tervezés igényes és szép. I ♥Fogatlan :)
Az egyik legjobb felnőtteknek-gyerekeknek is szóló mesefilm amit évek óta láttam! Tündéri!! :D Aki teheti nézze meg!
Nagyon aranyos mese mindenkinek ajánlom, korfüggetlen.A történet nagyon jól, ki van találva de biztos, hogy ezután mindenkinek lesz valami háziállata.:D
A tanulságos és egyedi történet mellett a kiváló grafikája fogott meg. Volt benne egy kis dráma is, de humorból is bőven, kicsiknek nagyoknak egyaránt élvezhető. Ajánlom mindenkinek. :)
Nekem nagyon tetszett ez a mese. Főleg a témája és a gyerek kapcsolata a sárkánnyal, nagyon jó a története is. Nekem viszont a 2. része jobban tetszett, szerintem az még ennél is sokkal jobb. Érdemes megnézni, csak ajánlani tudom.
Az egyik kedvenc animációs filmem, a készítők igazán kitettek magukért. Nagyon tanulságos, a kicsi és gyenge is lehet nagyszerű ember és hős, senkinek sem lenne szabad leírnia magát az alapján, amit a környezete mond róla.