Agymanók

Inside Out

2017.08.28 ocskol

Az egyik legjobb animációs film, melyet az utóbbi években gyártottak. Nagyon sok mondanivalója van, nem csupán a gyerekek, hanem a felnőttek számára is.

2016.02.09 Galway

Nagyon tetszett, ahogy bemutatja a bennünk "tevékenykedő" érzelmeket..:) nagyon aranyos, van mondanivalója, ugyanúgy élvezhető egy óvodásnak is mint egy felnőttnek.

2016.09.17 krazucsi

Az utóbbi évek egyik legjobb, legbájosabb animációs filmje az Agymanók. Néha kissé szomorú és melankolikus a történet, ezért inkább nagyobb gyerekeknek, illetve felnőtteknek való.

2016.01.31 Cirmici

Agymanók, agymanók!!! Állandóan ez mondom, ha meglátom a plakátját. Nekem ez egy tökéletes kis mese volt :) Elgondolkodtató a története is,utána sokáig elképzeltem, hogy nekem is vannak agymanóim :)))

2016.08.22 Mliklós29

Nem tudom kinek a fejéből pattant kis, de remek ötlet az agyban élő manócskák. Inkább felnőtteknek ajánlott, a mélyebb poénokat csak ők értik.

2016.02.08 RobThe10

Életem animációs filmje! Kíváló történet, csodás karakterekkel. Egyedi ötletet mutattak be, és én is elkezdtem nosztálgiázni a moziban, hogy igenis, nekem is voltak ilyen emlékeim, de ezeket nem tartjuk már fontosnak.. Hihetetlenül jó film! :)

2015.12.12 vinetty93

Ez oltárira sikeredett! Szerintem aranyos, szerethető film remek karakterekkel, és teljesen egyedi sztorival! Ritka az ha ennyire rendben van egy film minden tekintetben, de ez szerintem egy ilyen film lett. Nem is bántam meg, hogy megnéztem. Tégy te is így!

2015.09.12 Meeroz21

Ez a film egy kincs, én azt mondom. Lehengerlő volt mind a zene mind a karakter megformálás. Akinek bejön, ez a stílus annak melegen tudom ajánlani ezt a filmet megnézésre, mert nem fog csalódni egy percig sem.

2015.11.01 FilmesPéter

Az utóbbi idők egyik legjobb Pixar animációs meséje, de akár azt is mondhatnám, hogy az utóbbi idők egyik legjobb filmje. Ilyen kreatív filmet, kreatív ötletekkel ritkán láttam. Zseniálisan jó, felnőtt fejjel is természetesen, sőt. Inkább felnőtt fejjel lehet igazán értékelni.

2015.07.24 evaka3355

Nekem az új kedvencem lett az Agymanók :) Nagyon kicsi gyerekeknek (6 év alatt) nem ajánlott, bár úgy vettem észre a moziban, hogy őket is lekötötte a történet, bár nem hiszem, hogy pár fogalom átjött volna nekik (pl. tudatalatti, hosszútávú memória ... Több

2016.04.21 DrPepper11111

Tudni kell rólam, hogy sosem sírtam még semmilyen filmen (fiú vagyok). Az Agymanók ezt már az első 3 percében megdöntötte.

2016.04.25 Zsóka

Mindenképp 5 csillag, volt mondanivalója, felnőttként is magával ragadott.

2017.05.24 NLHF

Nagyon jó az alapötlet, varázslatos, ahogy a gyerekkori emlékek előkerülnek, meg a régi képzeletbeli barát. Az öt alapérzelem nagyon jól van ábrázolva. Nekem nagyon tetszett.

2016.03.24 Kiccsi7

Nagyon nagyon jó mese. Eddig a kedvenc az animációs filmek közül, megérdemelte az Oscart is :)