A film teljesen elrepíti az embert egy teljesen másik világba.Gyönyörű szép látványos. A zene kiváló.A dráma és az érzelem nagyon hiteles benne.A történet tele csavarokkal és a szinészek nagyon jók benne.Imádtam őket egytől egyig.
A Csillagok között a hatalmas IMAX mozivásznon tudott teljesen kiteljesedni. Az a gyönyörű Nolan által kreált látványvilág megért minden egyes forintot. A film mondandója nem sablonos, eléggé elgondolkozik rajta az ember. A zene nagyon el lett találv... Több
Ebben a tudományos-fantasztikus filmben a szülő-gyermek kapcsolaton van a hangsúly. Hat az érzelmeinkre. Ajánlom mindenkinek!
Közel 3 órán keresztül síró embereket látni.Viszont a film zenéjét pont jól eltalálták és a színészi felhozatal is szuper.Jó film lett ez is Nolannak de nem a legjobb.
Látványos, érdekes témájú film, de kicsit sablonosnak tűnt, sok hasonló filmet láttam már. Újdonságot nem adott, ezért közepesnek ítélem meg. Átlagos.
McCounaghey nagyon jó és felkapott színész lett, hozzáteszem jogosan. A filmben is megmutatta, hogy milyen egy apa, akinek meg kell menteni a világot, de közben nem láthatja felnőni a gyerekeit. Gyönyörű szép, érzelmes film, és brutális a látvány meg a zene.
Christoper Nolan korunk egyik legkiemelkedőbb rendezője. Ő az, aki be tud a filmjeire tömegeket vonzani, ugyanakkor nem csupán a látványvilággal, hanem a mögöttes tartalommal is. A Csillagok között is ilyen. Látványos, és zseniálisan jól összerakott, összetett sztori. A színészek pedig fantasztikusak, különösen McCounaghey.
A Csillagok között az én olvasatomba a Gravitáció és A mentőexpedíció filmekkel egy kategória. Nagyon tetszett, szívesen újra nézném bármikor. Nagyon izgalmas volt, a vége pedig ütősre sikerült.
Szerintem a Csillagok között egy zseniális film, engem teljesen meggyőzött. Tudományosság ide vagy oda, szerintem egy nagyon élvezhető film, amit akár többször is érdemes megnézni.
Tesóm kijött róla, nekem nagyon tetszett. Az elején nem gondoltam volna, hogy ilyen irányt vesz a film.
A Gravitáció nagy testvére berobbant a magyar mozikba is. A Csillagok között grandiózusabb, okosabb, hosszabb, érzelmesebb és szebb, mint Alfonso Cuarón műve. Az eddig érzéketlennek és túl agyasnak titulált rendező most egy család-centrikus, érzelmes... Több
Nagyon sokan fanyalognak a "pontatlanságok" miatt, mintha asztrofizikusok lennének minimum. Meg mintha ez lenne a filmnek a lényege. Nagyon érdekes felvetések vannak benne, egy nagy vízió és szerintem sokkal fontosabb az emberi oldal mint a tudományos.
Igazi élmény. Klasszikus értelemben. Látványos, átgondolt grandiózus. A zene kicsit 2001-es , és ettől is csak még ínyencebb az összkép. Okos blockbuster Nolan módra.. Szerintem Cristopher Nolan az egyik legjobb garancia jelenleg a minőségre..még nem csinált rossz filmet