Párszor meg kell nézni, hogy úgy igazán megértse az ember. Kell hozzá egy hangulat, de megéri mert nagyon különleges film.
Sokat vártam ettől a filmtől, ehhez képest szinte csalódás volt. Minden ötlet szerepelt már valami más filmben, ebben csak pusztán összepakolták őket. Nem éri meg a 3 órát.
Ennél unalmasabb és rosszabb filmet is rég láttam már mostanában. pedig ahogy bereklámozták nagyon hosszú ideig így sajnos elkövettem egy olyan hibát hogy elkezdtem már sokat várni tőle. A színészek majd meghalnak, hogy nézhető legyen, de ez sajnos kevésnek bizonyult.
Hihetetlenül nagyszerű, elgondolkodtató alkotás. Többször nézhető a hossza ellenére is egy bizonyos idő eltelte után. A színészek nagyon jól alakítják a szerepüket
A forgatókönyv zseniális, a szereplők parádésak, a film vége pedig meghökkentő és elgondolkoztató. Bármikor szívesen újra megnézném, mert kellemes filmélmény volt.
Ha alapvetően jól akarunk beharangozni egy filmet akkor érdemes elmondani róla hogy Christopher Nolan és Jonathan Nolan kézjegyét viseli. Ha pedig ők filmet készítenek akkor Michael Caine bizony nem kizárt hogy szerepet kap, és hogy McConaughey a fős... Több
Borzasztó sokat vártam ettől a filmtől, ehhez képest szinte csalódás volt. Minden ötlet szerepelt már valami más filmben, ebben csak pusztán összepakolták őket. Nem éri meg a 3 órát.
Nagyon elgondolkodtató, és megindító film, bár nem tudományos alapokra épült, de megmutatja mennyire kis porszem az emberiség a világegyetembe... Személy szerint nekem nagyon tetszik, és örülök neki, hogy nem egy 1,5 órás akciófilmet néztem meg.
Nolan ismételten korszakalkotó mesterművet alkotott, mely 5-10 év múlva,(de lehet hogy már most) biztosan bevonúl a legnagyobb sci-fi filmek sorában. McConaughey hatalmasat alakít, a látványvilág mesteri, a zene néhol kellően üde és feszes. Ez kérem a 2014es Év legtökéletesebb filmje. 10/10
Tetszett a film, mert sokkal emberközpontúbb, mint a többi sci-fi. Monumentális dráma, mely a szélsőséges körülményekben is helytálló embereket mutatja be. Optimista és humanista.
Nagyon tömény film, talán úgy tudnám jellemezni, az elején még minden valóságos és ésszerű, utána egy pontot követően minden a feje tetejére áll. Mindenképpen többször nézős, hogy a súlyosabb részek is teljesen összeálljanak a fejekben.