A Csillagok között az én olvasatomba a Gravitáció és A mentőexpedíció filmekkel egy kategória. Nagyon tetszett, szívesen újra nézném bármikor. Nagyon izgalmas volt, a vége pedig ütősre sikerült.
Szerintem a Csillagok között egy zseniális film, engem teljesen meggyőzött. Tudományosság ide vagy oda, szerintem egy nagyon élvezhető film, amit akár többször is érdemes megnézni.
Tesóm kijött róla, nekem nagyon tetszett. Az elején nem gondoltam volna, hogy ilyen irányt vesz a film.
Nagyon sokan fanyalognak a "pontatlanságok" miatt, mintha asztrofizikusok lennének minimum. Meg mintha ez lenne a filmnek a lényege. Nagyon érdekes felvetések vannak benne, egy nagy vízió és szerintem sokkal fontosabb az emberi oldal mint a tudományos.
Igazi élmény. Klasszikus értelemben. Látványos, átgondolt grandiózus. A zene kicsit 2001-es , és ettől is csak még ínyencebb az összkép. Okos blockbuster Nolan módra.. Szerintem Cristopher Nolan az egyik legjobb garancia jelenleg a minőségre..még nem csinált rossz filmet
Igazán tömény alkotás és picit azt érzem, hogy hatásvadász is. Eleve olyan célzattal készítették, hogy na most mi megmutatjuk.
Párszor meg kell nézni, hogy úgy igazán megértse az ember. Kell hozzá egy hangulat, de megéri mert nagyon különleges film.
Sokat vártam ettől a filmtől, ehhez képest szinte csalódás volt. Minden ötlet szerepelt már valami más filmben, ebben csak pusztán összepakolták őket. Nem éri meg a 3 órát.
Ennél unalmasabb és rosszabb filmet is rég láttam már mostanában. pedig ahogy bereklámozták nagyon hosszú ideig így sajnos elkövettem egy olyan hibát hogy elkezdtem már sokat várni tőle. A színészek majd meghalnak, hogy nézhető legyen, de ez sajnos kevésnek bizonyult.
Hihetetlenül nagyszerű, elgondolkodtató alkotás. Többször nézhető a hossza ellenére is egy bizonyos idő eltelte után. A színészek nagyon jól alakítják a szerepüket
A forgatókönyv zseniális, a szereplők parádésak, a film vége pedig meghökkentő és elgondolkoztató. Bármikor szívesen újra megnézném, mert kellemes filmélmény volt.