Nolan egy újabb mesterműve. McConaughey-t is ki kell emelnem, mert borzasztó jól játszott ebben a filmben (is). Csodálatos utazás, érdemes volt moziban megnézni, aki még nem látta annak mindenképpen ajánlom hogy nézze meg.
Ellen Burstyn és Matthew McConaughey játéka nagyon tetszett a filmben. Karaktereik nélkül nem sikerült volna ilyen jóra a film. Maga a sztori is ötletes és izgalmas, jó a dramaturgia és nagyon találó a szinészi válogatás. Befejezése kiváló.
Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.
Elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, hiszen mást sem hallottam, mint hogy túl jóra sikerült. Én ezt nem így látom. Szerintem ez csak egy átlagos film, nekem nem nyújtott semmi különlegeset, nem adott semmi újat, innentől fogva nem tudok tőle has... Több
Az első olyan időutazós sci-fi, amikor nem azon agyalok a végén, hogy akkor hogy is volt a múltba-utazás, meg a jövőbe-utazás, hanem csak hüledezek. Nálam az eddigi legjobb fantasztikus film.
A fílm ........... :(Minden csak nem 9-es.Már megint el húztak egy másfél órás filmet 3 órában.És ez miatt szörnyen sok az unalmas rész.A látványvilágtól is sokkal többet vártam volna.És a hangoktól is.A történet jó és elgondolkodtató bizonyos részeknél.
Nolan azt a kérdést boncolgatta, hogy mi a fontosabb. A faj vagy az egyed? Hogy krízishelyzetben mi alapján döntünk: az érzelmek vagy az észérvek vezérelnek minket? Vajon az egész emberiség fennmaradása fontosabb egy apa számára, mint a saját kislány... Több
Igazi sztárparádé,nagyszerű effektek, megindító történet. Sűrű, tömény, magával ragadó ezért többször is érdemes megnézni.
Egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel majd egyből a címére. Nekem ez pont ilyen volt.
Jó sci-fi. Tetszett az alapsztori, a színészek, a rendezés, a látvány is. Jó a robotok tényleg csúnyák voltak. A nagy kérdés ránehezedik a nézőre is. Bár az emberiség fennmaradása egészen lényegtelen lenne számomra, szemben azokéval, akik nekem fontosak. Úgyhogy engem ne is küldjenek fajmentés céljából.
Nagyon látványos film, sok jó ötlettel az alaptörténetben. Annak ellenére, hogy a filmben megjelenő elméletek már sok más alkotásban megjelentek, ez semmit nem csorbít az értékén. Tetszett a befekezése, igen egyedi volt, nem erre számítottam.
A Csillagok között a hatalmas IMAX mozivásznon tudott teljesen kiteljesedni. Az a gyönyörű Nolan által kreált látványvilág megért minden egyes forintot. A film mondandója nem sablonos, eléggé elgondolkozik rajta az ember. A zene nagyon el lett találv... Több