Csillagok között

Interstellar

2018.07.23 Kis Anna Kinga

Szeretem a Sci-Fi-t, kételkedtem... Megtekintés után több órának kellett eltelnie, hogy feldolgozzam a látottakat (és hallottakat ). Nehéz manapság újat alkotni, jó filmet csinálni. Véleményem szerint ez most sikerült. Még mindig keresem a szavakat,... Több

2020.09.10 Kanyi

A latvany vilaga es maga a tortenet ami benne van elvarazsolt...a legjobb filmek egyike amit valaha lattam

2021.11.14 Borsossy

Egy kincs ez a film

Minden tekintetben egyedi, rendkívüli érték, egy kincs ez a film. Hálás vagyok, hogy megnézhettem, most már sokadjára. Nem is igazán a tökéletes megvalósítást, a páratlan történetet emelném ki, hanem inkább az érzelmi faktort. Kevés film vált ki hasonló érzelmi reakciókat belőlem...persze többször meg is könnyezem... Így szép, és olyan jó, hogy készültek még ilyen filmek nem is olyan régen.

2015.05.11 hejnekem

Lehet hogy vannak benne hiányos dolgok, de azt feledteti az, hogy hosszúsága ellenére végig letud kötni, nagyon szórakoztató tud lenni. A film legnagyobb pozitívuma a szereplőgárda mellett, hogy elképesztő látványvilággal rendelkezik, ami IMAX-ben még tovább lehetett fokozni. Csak gyönyörködni lehet abban, amit létrehoztak.

2016.09.09 Pirospingu

Tökéletes egy tudományos-fantasztikus film ez. A történetvezetés elképesztő, a képi világ fantasztikus. Csak jót lehet erről az alkotásról mondani. Korunk egyik legjobbja ebben a témában.

2015.03.01 pisti18

Nolan ismételten korszakalkotó mesterművet alkotott, mely 5-10 év múlva,(de lehet hogy már most) biztosan bevonúl a legnagyobb sci-fi filmek sorában. McConaughey hatalmasat alakít, a látványvilág mesteri, a zene néhol kellően üde és feszes. Ez kérem a 2014es Év legtökéletesebb filmje. 10/10

2016.09.07 Kirana80

A film után, sőt közben is, állunkat tartva ültünk a mozi nézőterén. Egyszerűen döbbenetes volt, amit láthattunk. Rögtön az elejétől érződött a rendező lenyomata. Külön nem szükséges kiemelni a színészi alakításokat, mert kiválóak voltak. Olyan variá... Több

2015.01.25 Mate

Amíg a Boyhood a legjobb film volt 2014-ben, az Interstellar volt a legnagyobb moziélmény számomra. Észre sem vettem, hogy ott vagyok a moziban, annyira magával ragadó ez a mestermű

2024.10.16 BalogJoe

Sírásorgazmus

Aki sci-fi-re számít, csalódik. Ez egy dráma.

2015.12.23 batukán

Végre egy nem hagyományos szörnyek által embermegevős sci-fi, hanem egy igazi elme játék azoknak, akik szeretik az effajta fantazmagóriákat. Én szerettem.

2016.05.21 Vadgazda

Másra számítottam az előzetes alapján, de a végén nem csalódtam. Elgondolkodtató, jó látványelemekkel bíró film, néha talán kicsit túldramatizált. Földi ésszel még épp felfogható, jól mutatja mennyire is komplex és ingatag világunk. Nekem tetszett!

2015.06.30 padfoot8925

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam egy filmet kétszer nézni.

2015.02.11 Lord British

Eredetileg nem moziban terveztem megnézni, de annyian ajánlották hogy végül beadtam a derekam. Meg kell mondanom, hogy leesett az állam, mind a látványtól, mind a történetmeséléstől, mind a színészek játékától. Egy lélegzetelállító, csodálatos film a... Több

2017.01.15 valery

Ellen Burstyn és Matthew McConaughey játéka nagyon tetszett a filmben. Karaktereik nélkül nem sikerült volna ilyen jóra a film. Maga a sztori is ötletes és izgalmas, jó a dramaturgia és nagyon találó a szinészi válogatás. Befejezése kiváló.