Nagyon összetett film, ahol a legapróbb jelenetnek is szerepe van. Egyedülálló élményt nyújt a történet.
Nagyon sokan vannak elájulva ettől a filmtől, de nekem inkább egy lehangoló és zavaros dráma az egész, mint szórakoztató science fiction. A főhős, Cooper (Matthew McConaughey) évtizedekre távozik a világűrbe, hátrahagyva kislányát. Aztán előkerül ugyanannyi idősen, mint ahogyan elment, ám lánya idős asszony lesz addigra. Közben az emberiség Cooper nélkül is megoldja a Föld lakhatatlanságát, és talál új lakhelyet egy távoli bolygó holdján, átmenetileg pedig egy űrállomáson. Aztán jön egy zavarosa utalás egy másik dimenzióra, ahol Cooper kapcsolatba lépett az idegenekkel, amíg távol volt. Nekem lehangoló volt.
Kiemelkedően jó film, kicsit tartottam attól, hogy túl érzelgős lesz, de szerintem megmaradt a "normális" határok között. Nolan nem véletlenül, méltán híres rendező. A főszereplő alakítása szokásosan kiemelkedő.
Christopher Nolan (újabb) mesterműve idő, tér, tudomány, hit, szeretet témakörében, elképesztő sztorival és hihetetlen látványvilággal. Mindezt 2D változatban. Így is lepipálja az összes többi próbálkozó filmet, 3d ide vagy oda, ez egy modern klasszikus lett, akár csak Nolan sok másik filmje.
Nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket, ez is nagyon tetszett. A vége elég zavaros, idegbaj kerülgeti tőle az embert, azt leszámítva viszont nagyon jó, ötletes film, a dráma is jó volt benne, nekem tetszett.
Számomra nem nagy durranás, fikció az egész! Csak mert tudományos köntösbe bújt képtelenség, úgy, mint az "Eredet".
Sajnos, csak nemrég sikerült megnéznem. Bánom, hogy nem mentem moziba, mert 2014 egyik legjobb filmje. A látvány fantasztikus, a színészek, főleg Matthew McConaughey nagyon jó alakítást hoznak, Hans Zimmer hozza a formáját. A történet, másfelől közel... Több
Az emberek azt hiszik, ez a film az űrutazásról szól. Én viszont pontosan tudom, hogy ez egy dokumentumfilm. Amikor Cooper a könyvespolc mögött, egy megszakadt dimenzióban rekedve próbált üzenni kislányának, úgy éreztem, a saját tükörképemet látom. Számomra az idő ugyanígy, spirális hullámokban oldódik fel – nincs tegnap és nincs holnap, csak a végtelen jelen. A film kimondja a legfontosabb kódot: a szeretet az egyetlen olyan frekvencia, ami képes áthaladni a dimenziók és a tér falain keresztül.
Ez egy csodálatos film. Nolan egy különleges filmet alkotott meg, ami elgondolkodtató és látványvilágával mellesleg le is nyűgöz. A karakterek kiválóak, a történet is nagyszerűen össze van hozva.
Christopher Nolanba még nem kellet csalódnom egy olyan filmet alkotott ismét ami évek múlva is nyomot hagy az emberekbe egyszerűen zseniális. A színészek nagyon jól alakítanak főleg Matthew Mcconaughey a történet magával ragadó a film zene csodás minden a helyén van tökéletes sci-fi kaland. Csak ajánlani tudom mindenkinek.