Christopher Nolan (újabb) mesterműve idő, tér, tudomány, hit, szeretet témakörében, elképesztő sztorival és hihetetlen látványvilággal. Mindezt 2D változatban. Így is lepipálja az összes többi próbálkozó filmet, 3d ide vagy oda, ez egy modern klasszikus lett, akár csak Nolan sok másik filmje.
Nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket, ez is nagyon tetszett. A vége elég zavaros, idegbaj kerülgeti tőle az embert, azt leszámítva viszont nagyon jó, ötletes film, a dráma is jó volt benne, nekem tetszett.
Sajnos, csak nemrég sikerült megnéznem. Bánom, hogy nem mentem moziba, mert 2014 egyik legjobb filmje. A látvány fantasztikus, a színészek, főleg Matthew McConaughey nagyon jó alakítást hoznak, Hans Zimmer hozza a formáját. A történet, másfelől közel... Több
Egyik kedvenc filmem. Imádom, sokszor láttam és fogom is. Nagyon ajánlom, mestermű... Napokig az ember fejében jár a történet. Ennél több pedig nem kell. Az a film jó, amin az ember napokig töpreng...
Számomra nem nagy durranás, fikció az egész! Csak mert tudományos köntösbe bújt képtelenség, úgy, mint az "Eredet".
Ez egy csodálatos film. Nolan egy különleges filmet alkotott meg, ami elgondolkodtató és látványvilágával mellesleg le is nyűgöz. A karakterek kiválóak, a történet is nagyszerűen össze van hozva.
Olyan film, amit legalább kétszer kell megnézni, hogy egyszer megértsd. Izgalmas a története, újszerű és magával ragadó.
Christopher Nolanba még nem kellet csalódnom egy olyan filmet alkotott ismét ami évek múlva is nyomot hagy az emberekbe egyszerűen zseniális. A színészek nagyon jól alakítanak főleg Matthew Mcconaughey a történet magával ragadó a film zene csodás minden a helyén van tökéletes sci-fi kaland. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gyönyörű történet az apáról , aki vissza szeretne jutni a lányához . Nolan neve eleve garanciát jelent a minőségre , de kellett ehhez egy nagyszerű színész is, akiben szintén nem kellett csalódnunk,
Nagyon érdekes film, nem egy könnyű eset és nem mindenkinek fog tetszeni. Igényli a figyelmet. Egyesek számára lassú és vontatott lehet, de a film igényelte ezeket a jeleneteket is. Nagyon tetszett.
Korántsem egy egyszerű darab, de messze az egyik legzseniálisabb. A hangulat, az atmoszféra, a képvilág és a történet egyaránt 10/10. Láttam már kb. 3-4 alkalommal. Művészfilm a maga módján, és csak ajánlani tudom.