Valahogy ez nem volt a kedvencem, nem tetszett a téma, és nem is tudom talán rosszkor néztem meg...de vigasztaltódva voltam hogy talán a 3. rész jobb lesz.
A Jégkorszak 2 - Az olvadás egy 2006-ban bemutatott amerikai animációs film, amely a nagy sikerű Jégkorszak folytatása. A történet továbbra is a jégkorszakban játszódik, és a főszereplők, Manny, Sid és Diego újabb kalandokba keverednek, amikor egy ór... Több
Nagyon menő módon nyomták le a sztorit. Király filmet hoztak létre. Nagyon imádom, amikor teljesen el tudok veszni a filmben, és magával ragad a történések sorozata.
Minden téren tudott fejlődni a franchise, ami az újabb részein már nem igazán látható. Vicces, hogy Manfréd kapott barátnőt. Kaptunk egy zseniális testvérpárt is.
Az első és a második rész is nagyon bejött az utána következők már annyira nem- Sid most is nagyon vicces volt, a kis mókus pedig megint külön karaktert alakított abban a pár percben amíg jelen volt :D Nagyon szeretem ezt a mesét de a folytatásokat szerintem már nem kellett volna erőltetni.
Az emblematikus kis Motkány még mindig nagyon édes és szerencsétlen egyszerre. Nagyon szeretem ezt a mesefilmet, valahogy mindig megmosolyogtat. Ajánlom.
Szerintem olyan jó volt, mint az első rész, nekem nagyon tetszett. Továbbra is ötletes, vicces, leköt, érdekes, szóval nagyon bejött, mindenkinek ajánlom.
Általában a folytatások nem ütik az első rész színvonalát! Na ez itt nem mondható el! Szerintem a történet is jól ki lett találva, a szereplők tulajdonságain hálistennek nem változtattak! Meg merném kockáztatni, hogy még jobb mint az első!
Viccesnek tényleg vicces, Mani szerelmi szála önmagában is nagyszerű ötlet volt, szerencsére a kivitelezés is méltó hozzá. A két oposszum figurája szerintem inkább idegesítő, semmint vicces, illetve volt a végén egy dalbetét, amivel nem tudtam mit ke... Több
Én ezt még jobban szerttem mint az első rész pedig az is jó volt. Ritka mikor a második rész jobb mint az első.tetszettek benne a poénok és a történetvezetés is.