Jégkorszak 2. - Az olvadás

Ice Age: The Meltdown

2016.08.02 nemeth2

Az első részhez képest már kicsit túlpörgetett a mese, habár még ez a történet is eredeti, de valahogy már nem ugyanazt az érzést keltette bennem mint az első. Habár az új karakterek ismét nagyon jók valahogy mégsem ütötte meg nálam azt a mércét amit az első felállított.

2019.01.13 Let it happen

Nem tudom miért szeretem jobban ezt a részt az elsőnél, de ez zseniális! Főleg talán a keselyűk a nagy kedvenceim! Mikor megtudtam, hogy lesz ez a folytatás, nagyon tartottam tőle, hogy elrontják! De magyon pozitív csalódás volt! Ugyanolyan hangulatot adott át!

2015.10.29 domi1229

Hmmm... ez a rész valahogy sosem tetszett nekem és nem értem hogy miért. A sztori rendben volna a hangok is rendben volnának de valahogy valami nem stimmel.

2016.03.02 Elizabeth

Nagyon vicces . Imádom az a kis Motkányt :D

2015.02.25 ZsoltSon

Örülnék, ha több ilyen film készülne. Kicsik-nagyok egyformán élvezik, kedves szereplők, szuper történet. Számomra ez a Shrek az etalon, plusz ez a kettő azok közé a filmek közé tartozik, amikből még a folytatás is nagyon jó, teljesen meg tudja ugrani azt a mércét, amit az első filmek állítottak.

2015.03.31 epeeer

Egész jó folytatás. Igaz, a történet egy kicsit ellaposodott, de nekem még ez is tetszett. Az első rész azért valamivel jobb volt, de ennek is ott a helye a kedvencek között.

2015.01.13 Bulki

Ha lehet, még jobb, mint az előző! A történet nagyon aranyos, az oposszumok hihetetlenül viccesek, a Twist Olivér betét állati, a kardfogú mókus jelenetek nincsenek túlhajtva, az egész úgy jó, ahogy van. Azt hiszem, ez a franchise csúcsa, de lehet, hogy az egész műfajé is, itt kellett volna megállni.

2015.03.25 Dancer

Megunhatatlan film, tele csupa nagyszerű karakterekkel, és humorral. Nincs ember, aki szerintem ne szeretné Motkányt! Nagyon szórakoztató animcáisó film, a kedvencek között a helye nálam.

2015.01.27 sbalazs

Motkány (Scrat), meg Sid, meg Manfred, meg Diego meg...mindegyik nagyon jófej. Nekem nagyon tetszett, mint az első. Ajánlom mindenkinek, nagyon aranyos. :)

2015.02.23 Jcsornane

Az elsőnél megszokott színvonallal folytatódik a kaland nagyon jól sikerült ez a rész is. Nagyon aranyos, szívhez szóló történet remek karakterekkel.

2015.02.15 FEZS

Nagyon jó folytatás! Tele van vicces és izgalmas részekkel. A motkány a legcukibb!!!

2017.08.16 MoziRozi007

A Jégkorszak már megismert és szeretett karaktereinek újabb izgalmas kalandját kísérhetjük végig. Ezúttal is kisebb-nagyobb bajba keverednek a főhősök, és persze felbukkan a Motkány is. Ha az első tetszett, ezt is kedvelni fogod! :)

2017.02.19 Tysoon87

A második rész is nagyon jól sikerült De nekem az első az alap De ajánlom nézd meg a második részét is

2021.05.30 Léder Dorottya

A gyermekem egyik nagy kedvence volt, így én is kénytelen voltam kb. 3-4 alkalommal megnézni, és jelentem, mindannyiszor tetszett. Aranyos mese, poénok, és győz a jó. Kell ennél több?