Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
33
Képek
4
Videók
 
Hajrakte   2019. 01. 14.

Rajzfilmben nagyon szerettem, így élőszereplősben viszont kicsit feleslegesnek érzem az elkészítését, nem szenvedtem alatta de gyanítom nem fogom újra nézni, fiatalabbak tehetnek vele egy próbát

 
Marius   2019. 02. 09.
Marius

Rajzfilmben én nem láttam, de ez a film kifejezetten tetszett. Kicsit más volt, mintha a Disney dolgozta volna fel, ami ez esetben hozta a változatosságot. Lekötött élvezhető volt. Aranyos és érzelmes, eléggé látványos is, ahogyan a műfaj megkívánja.


 
gennaddifix   2018. 06. 21.

Hát, gyerekek engem teljesen magával ragadott ez a film, annyira el van találva, szerintem. Alapból szuperül néz ki, a sztori egy kissé gyengécske, de talán ez nem is annyira fontos, mivel alapból beszippantja az embert.

 
Gyermeki énünk ott rejtőzik bennünk. Negyven felett még biztosan. (Ezt személyes tapasztalatok birtokában állíthatom.) De szerintem száz év felett is. Ennek a gyermeki énnek a megszólítására talán nincs is alkalmasabb ember Michael Ende-nél. A Végtelen történet és a Momo kiváló példa arra, hogy miként lehet egy gyerekek számára is lenyűgöző mesevilágot teremteni úgy, hogy közben a felnőttek számára is releváns, az „Élet Nagy Kérdéseire” választ adó, vagy a válaszhoz közelebb vivő dolgok hangozzanak el. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.