Egy rendkívül komoly és akciódús film, ami valójában arról szól, hogy egy édesapa bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekével minden rendben legyen. Végig feszültség alatt tudja a tartani a nézőt. Megindító és tele van fordulatokkal. Denzel rendkívül jó színész.
Ez a film top hármas Denzel Washington-film. A sírás garantált. Emlékszem néztem, csak néztem, és azt vettem észre, hogy könnyezik és csak könnyezik a szemem, pedig nem is volt szándékomban sírni, de az a film még így is megríkatott. Pedig nem vagyok... Több
Meglehetősen alulértékelt film. Ez a film egyszerűen zseniális, nagyon megkapó és megható történet. A színészi alakítások egytől egyig zseniálisak. És amellett, hogy megható, feszült és izgalmas is. Tökéletes akció/thriller.
Szerintem ez az egyik legjobb film amit valaha láttam. Nagyon megható és szomorú a története és sajnos lássuk be nagyon valós is. Jól építették fel ezt a filmet az eleje se unalmas, de ahogy haladunk előre egyre feszültebb lesz a néző. Nekem a vége is tetszett szerintem így volt jó.
Denzel Washington egy apát játszik, akinek a kisfiáról kiderül, hogy sürgős szívátültetésre van szüksége. Hogy a célját elérje, azaz a kisfiát ne küldjék haza - tulajdonképpen meghalni - miután nem tudják fizetni a kezelés költségeit, pisztollyal meg... Teljes kritika
Nagyon szívszorító témájú film, remek színészi tálalásban. Denzel Washington igazán briliáns az apa szerepében, és a mellékszerepekben is jól teljesítenek a színészek. Mindenképpen ajánlott a megtekintése, komoly erkölcsi tartalmat hordoz!
Nagyon emberi és mély dráma, Denzel Washingotn alakítása tele van szenvedélyes érzelemmel, látszik rajta, hogy a lelkét is beleadta a filmbe. Daniel Smith, a kisfiú már nem ennyire jó, alakítása eléggé mű. James Woods pedig jó, mint mindig. A történet zsenialitása abban rejlik, hogy akár meg is történhetett volna.