Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Kamera o tomeru na! (2017)

Kamera o tomeru na!
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 09.

legújabb vélemény

3
Ez már döfi!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Japán zombi horror-vígjáték? Igen, tessék elképzelni! Régóta szemezgettem ezzel a 2017-es japán horror-vígjátékkal, csupa jót lehetett hallani róla, de valahogy eddig mindig kimaradt. Most nagy nehezen végre sort kerítettem rá, és cseppet sem bántam ... teljes kritika»

2
 
BoBamburg   2020. 10. 28.

2

Tagadhatatlanul az utóbbi idők legeredetibb és legjobb zombis filmje. Pedig tényleg nehéz már újat mutatni a rengeteg élőhalottas mozi után, de a one cut of the deadnek sikerült. Minden percét imádtam.

1
 
Szabó390315   2021. 09. 07.

1
Girlpower

Az itteni 2 pozitív értékelés miatt na mondom, megnézem. Az első félórát értetlenül néztem végig, gondolkodván a miérten... De aztán valóban zseniálisan alakul a film. :D Ajánlom mindenkinek, aki egy kis vígjátékba csomagolt, klasszik horrorra vágyik. :)

 
elekm90   2021. 06. 06.

0

Azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy ehhez fogható filmélményben még nem volt részem. Az első félórában fogtam a fejem, hogy "ez mi a s***?", utána a képernyő elé szegezett, az utolsó harmadát pedig egyenesen zseniálisnak tartottam. Rendkívül ötletes darab.

 
Egy japán film kapcsán némiképp túlzás volna elsütni az "ehhez foghatót még nem láttál" közhelyet, hiszen a távol-keleti ország jó párszor meglepte már a nyugati nézőket olyan művekkel, amelyekre azok nem voltak felkészülve. A One Cut of the Dead egyediségéhez azonban kétség sem férhet, és noha elsőre bizonyára a horrorrajongóknak indítja be a nyálelválasztását, számukra a rossz hír az, hogy ezt egyáltalán nem az ázsiai moziktól megszokott brutalitásnak, hanem fenomenálisan felépített, többrétegű formátumának köszönheti. több»
 
A One Cut of the Dead elsőre tényleg egy nehezen értelmezhető és befogadható film, de megérdemli, hogy mindenki adjon neki egy esélyt, és próbálja leküzdeni az ellenérzéseit. Bízzatok a felfedezés szellemében, és bármennyire is borzasztó lesz a film első fél órája, legyetek erősek, mert utána egy igazán egyedi és felettébb szórakoztató filmélménnyel lehettek gazdagabbak. több»