Nagyon jó film volt ez Cage-el a főszerepben. Imádom a világvége hatású filmeket és ez eléggé, hogy is mondjam csak, elgondolkodtató volt és egyszerre izgalmas is. Nem néztem az órámra, hogy mikor lesz vége.
5*-os film. Kedvenc filmem N.Cage.től. Misztikus, de ugyanakkor drámai film is, érzelmileg is hatott rám. Igazán megfogó, és szomorú is a vége. Hatásos film.
Nicolas Cage nagyon jó a filmben. Zseniális a film, fordulatos, látványos, izgalmas, magával ragadó és az elejétől a végéig feszült hangulatú. A csattanó tényleg csattan...
Nekem nagyon tetszett a film, szeretem a misztikus világvége-témát. Izgalmas és feszült, szép lassan adagolja az információmorzsákat és végig érdekes tud maradni anélkül, hogy ez a történet rovására menne. Talán a film vége lehet megosztó egyesek szá... Több
Nicolas Cage és a kisfiú is nagyon profin alakít a filmben, beleéltem magam az eseményekbe. Különleges hangulatú film, nem a megszokott thriller. Érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek!
Minden téren megfogott a film. Nagyon jó sztori, látvány,technika, a színészről nem is beszélve. Hibátlan alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nekem nagyon bejött az a pörgős, csavaros történetszál amit a készítők felvázoltak elénk. Nicholas Cage pedig tökéletesen hozta a formáját. Számomra nem volt unalmas pillanata a filmnek.
Nagyon tetszett a filmben hogy Nicolas Cage nagyon profin alakítja a karaktert, igazán hiteles ebben a szerepben. Misztikus, érdekes film, végig izgalmakkal teli.
Imádtam ebben a szerepében is Nicholas Caget, nagyon hitelesen játszott. Érdekes film, sok fordulattal és misztikummal. Kicsit sci fi, kicsit akció és kicsit misztikus dráma is, megfelelően vegyítve.
Nagyon izgalmas, érdekes film, amit a misztikus elemek még érdekesebbé tesznek. A kisfiú és Cage is jól alakít, profik benne. Összetett film. Lelkileg is hat az emberre, érzelmeket vált ki.
Nagyon jól összerakott film.Igazán magával ragadó sztori. Látványos, misztikus és érdekfeszítő elemekkel teli és érzelmekre is ható. Jól alakító színészek, a kisfiút is beleértve.
Nicolas Cagetől az egyik kedvenc filmem. Nagyon izgalmas, igazi thriller. Igazán bele tudtam magam élni a történésekbe, mert magával ragadó a története és lelkileg is hat a nézőre.