Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Közelebb
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timcsi   2019. 01. 20.

legújabb vélemény

Nem gondolom magam prűdnek, de sok film értéke nincs neki.

 
indingo   2017. 04. 18.

A zenéjét kiemelném a filmnek az minőségi volt. A történet számomra nem szólt semmiről. legfőképpen nem olyan dologról amelyről filmet kéne csinálni.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 09.

Szerelmi macska-egér játék

Huhh...hát nem könnyű megfogalmazni a véleményemet erről a filmről, már csak azért sem, mert egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy megfelelően értem azt, amit a készítők szerettek volna kifejezni vele. A film számomra egy igazi szerelmi macska-egér játék, a négy főszereplő olyan, mint egy rossz gyerek...mindig éppen az kell neki, ami a másiké. Szerelmi hullámvasútjukon ide-oda lökdösik egymást, míg rá nem döbbennek, hogy minden úgy volt a legjobb, ahogy elkezdődött, csak akkor már késő. Egészen különlegesen kezeli az időt a film, itt nincs szükség "1 évvel később" feliratokra, egyik jelenetből a másikba ugrálunk az idővel is. Míg Anna és Larry az egyik jelenetben először találkoznak, a köv... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

Több nívós színész is feltűnik a filmben mint például Natalie Portman és remekül is játszott. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Én még a túltolt szexualitást is el tudtam volna viselni a filmben, ha éreztem volna valami mondanivalót vagy különlegességet a filmben, de ez elmaradt.

Natalie Portman
Jude Law
Natalie Portman

A film összbevétele 115 505 027 dollár volt (imdb.com).

 

Az Egyesült Királyságban és az USA-ban zajlott a forgatás, összesen 12 helyszínen.

(Bogi87)
 

A világpremier az USA-ban, Los Angeles-ben volt 2004. november 22-én.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 68%-ot kapott 203 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.