Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
40
Képek
1
Videók
Krrish
 
Turon   2016. 03. 01.

Az első részt úgy vettem, mint az amerikai szuperhősfilmek kifiurázását, és ez a film is követi az első fő szálait, csak kicsit több a gyenge pillanat benne. De az események kellemes tempóban pörögnek, szimpatikusak a szereplők.

 
Gino   2015. 12. 27.

Bájos film, van varázsa, de az ötletek között nincs semmi eredeti, innen-onnan összegyűjtögették. A zenék és a táncok jók, mint általában az indiai filmekben, szeretem is őket, csak a hosszukkal még mindig nem vagyok kibékülve, a három óra sok, bármilyen szórakoztató is a film.


 
despy   2015. 01. 15.

Nem tudtam, hogy ez folytatása valaminek, de nem éreztem, hogy bármi is hiányozna. Jó az indulás a nagymamával, üde, szórakoztató, csak a 185 percből sokkal többet kellett volna Priyanka Chopranak szentelni. Mondjuk úgy 183-at.

 

A folytatása 2013-ban jelent meg Krrish 3 címmel.

(Bogi87)
 

A 2006-os év 2. legnagyobb bevételt hozó indiai filmje.

(Bogi87)
 

Indiában és Szingapúrban forgatták le a filmet, összesen 4 helyszínen.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.