Egy világ ahol nincs bűnözés? Elképzelhetetlen! Cruise egyik legjobb alakítása és a története se kutya.
Jó alapsztori, Tomnak jól állnak az ilyen stilusú szerepek. Spielberg filmekben nem nagyon lehet csalódni! Tetszett!
Ez hatalmas egy film, a fordulatok tényleg olyanok, hogy csak bámulsz utánuk több percig. A története is jó. A látványa még mai filmek között is simán megállná a helyét. Aki teheti nézze meg, mert érdemes.
Ilyen egy jó krimi a jövőből, amit a múltban készítettek! :-) Ennél a filmnél nagyjából minden adott volt, hogy sikeressé váljon; a rendező (Steven Spielberg), a főszereplő (Tom Cruise), a filmzeneszerző (John Williams), az operatőr (Janusz Kaminski)... Több
Csúcs jó kis filmre sikerült. Hihetetlen oltári szuper lett. Nem kellett azon agyaljak, hogy most mikor lesz már végre vége mert az utolsó percig eltudott repíteni a hátán. Ez pedig több mint amit várhattam volna tőle.
Ez a film még ma is nagyon jó. Végig leköti az ember figyelmét, jók az akciójelenetek, zseniális a történet. Fura belegondolni, hogy a jövőben ez meg is valósulhat. A színészekre sem tudok rosszat mondani, Tom Cruise parádés.
Tom Cruise legjobb filmje, Talán itt tudott a legjobban azonosulni a karakterrel és a történet is bitang erősre sikeredett. Közel 20 éves a film, de a ami napig igaz klasszikus.
Nagyon jó hátborzongató alapstory. Ütős lenne egy ilyen különítmény, hogy még a bűntett előtt letartóztatnák az emberkéket...mondjuk kérdéses hogy ha létezik külön vélemény akkor az embereket hogyan ítélik el..vagy nincs egyáltalán tárgyalás, mert mi... Több
Nekem nagyon tetszett a film, nagyon pörgött végig. Az alapötlet is tetszett, a kibontakozó történet is, összességében nem tudok negatívumot mondani róla, ajánlom!
Régen láttam, de emlékeim szerint egy igen jó film, izgalmas történettel és látványos trükkökkel. Tom Cruise sosem volt a szívem csücske, de itt kifejezetten jól teljesítő és a filmvégi fordulat is ügyes. Klassz alkotás.
Nagyon izgalmas sci-fi akció. Emlékeim szerint a novella és a film végkifejlete merőben eltérő, a novella valami kegyetlenül jó és izgalmas olvasmány, és meglepetésemre anno a film is egészen jó lett. A 7,6-os iMDb szerintem korrekt. Aki ezt elolvast... Több