Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Előttem az élet (2020)

La vita davanti a sé
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Anti007   2021. 01. 31.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Sötétségből a fénybe, és azon is túl...

A fantasztikus Sophia Loren visszatért. Amikor egy olyan ikon/díva tér vissza a filmvászonra, mint most ő, hosszú kihagyás után (86 évesen!), kérdéses lehet, vajon méltó lesz-e a film hozzá, az eddigi pályafutásához, hiszen az elegancia királynője ál... teljes kritika»

 
Torres9   2020. 11. 15.

0

Nagyon vártam a filmet, mert a könyv nagy kedvencem - és bár általánosságban meg voltam vele elégedve, valamiért azért nagyon hiányzik, de sajnos nem tudom megmondani, hogy mi.


 
leo777   2020. 11. 14.

0

Nagyon erős érzelmeket generáló film, ami számtalan érzésen utaztatja keresztül a nézőt, és aki nem sír rajta, azt nem tudom, milyen fából faragták...

 
Fuder   2020. 11. 13.

0

Szuper alakításokkal megtámogatott, érzékeny rendezés. Nagyon jól nyúltak hozzá a történethez, és ha lehet, akkor még feljebb emelték a színvonalát. Nem véletlen, hogy ez a regény szinte kiabált azért, hogy megfilmesítsék, nem is egyszer.

Galéria (15)

Sophia Loren
Ibrahima Gueye
Sophia Loren
Sophia Loren
Sophia Loren
Sophia Loren
Sophia Loren
Sophia Loren
Ibrahima Gueye
Ibrahima Gueye
Ibrahima Gueye
Ibrahima Gueye
Sophia Loren
Ibrahima Gueye

Videók (2)

 

Sophia Loren első filmszerepe 2010 óta.

(Varga_Júlia)
 
A kérdés nem elsősorban az, hogy amit látunk, megfelel-e a történelmi valóságnak, hanem az, hogy mennyire tudunk nézőként azonosulni mindazzal, amit a szereplők átéltek, s így magukkal a szereplőkkel. E lényeges kérdés adja a film morális gócpontját, két színész bravúros alakításával, s mindazzal a fájdalomba rejtett szépséggel, ami – az élet maga. több»