Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
3
Videók
 
matynero   2019. 12. 16.

legújabb vélemény

Esküszöm, hogy nagyon alacsonyra raktam a lécet ennél a filmnél, nem voltak nagy elvárásaim, de sajnos még azokat sem tudta igazán teljesíteni. Összességében nem is lenne egy rossz vígjáték, ha nem lenne teletűzdelve azokkal a klisékkel, amelyek annyira jellemzőek erre a műfajra. Sokszor látott poénok és szituációk. Semmi új a nap alatt.

 
acey   2019. 12. 15.

Arra gondoltam, hogy ez a vígjáték nem igazán fog bejönni nekem, hogy majd az a tipikus francia film lesz, és bár a sztori valóban eléggé középszerű, ettől eltekintve nekem bejött. Habkönnyű és nagyon emészthető, egy délutáni mozizáshoz nagyon ideális!


 
Bulki   2019. 12. 09.

Valahogy sejtettem, hogy nem ez lesz a kedvenc vígjátékom, és hát nem is lett az. Az alapsztori is elég fantáziátlan, de gondoltam, üsse kő, megfelelő rendezéssel és jó színészekkel még akár jó dolog is kisülhet belőle. Erre már az első percekben kiderült, hogy a nyugdíjas párocskánk nem kicsit túljátssza a lelkes nyugdíjas szerepet, és sajnos végig hozzák a színpadias nyekegő, vihogó, sopánkodó formát. Oké, vannak ennél sokkal rosszabbak is, de nem lehetne legalább megpróbálni megugrani a lécet?

 
ringololol   2019. 12. 06.

Nagyon jól szórakoztam rajta, szerintem egy vígjátéktól nem is vár többet az ember. Egyre közelebb kerülnek a szívemhez a francia komédiák, életszerűek, viccesek, szinte repül az idő, miközben nézem őket.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.