Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Lonka   2020. 04. 01.

legújabb vélemény a nap véleménye

Elveszve

Az Elveszett lányok (Lost Girls) egy megtörtént eseményt feldolgozó amerikai thriller, amit a NETFLIX hoz el a nézőknek. Kicsit hasonlít a Három óriásplakát Ebbing határában című filmre sztoriban, történetvezetésben és az édesanya karakterében. A történet 2010-ben indul. Anya és lányai várják haza a legidősebb lányt vacsorára, aki azonban nem érkezik meg és nem érhető el. Ekkor indul el a család eszeveszett hajszája, hogy megtalálják szerettüket. A rendőrség túl sokat nem tesz az ügyben. Az eltűnt lány segélyhívására egy óra múlva mennek ki, felületes a nyomozás, sőt még egy perdöntő bizonyítékot is elhagynak, és mindezt a 21. századi Amerikában. Miért is törné össze magát a rendőrség, his... több»

 
indingo   2020. 03. 23.

Az előzetes alapján picit izgalmasabbnak és összetettebbnek tűnt a története. Olyan felületes volt számomra az egész és sokszor nagyot ugrottak a történetben, mintha kimaradtak volna egyes jelenetek. Maga az alap story érdekes, de valahogy a körítés, a megvalósítás lett gyenge. Egy jó krimire számított az ember, de kidolgozatlan történetet kapott helyette. A néző számára ismeretlenek eltűnéséről szól az egész film.

Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Gabriel Byrne
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
 
Az Elveszett lányok az egész problémakörből kiragadott magának egy mondatot, és azt kiváló érzékkel járja körül, de ahhoz, hogy tartalmas filmnek nevezhessem, többet kellett volna nyújtania. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.