Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Timcsi   2020. 09. 11.

legújabb vélemény

A téma megrázó és felkavaró, de ez az érzés nem jött át a filmen. Egyszer meg lehetett nézni, de elszúrták a készítők.

 
Lonka   2020. 04. 01.

a nap véleménye

Elveszve

Az Elveszett lányok (Lost Girls) egy megtörtént eseményt feldolgozó amerikai thriller, amit a NETFLIX hoz el a nézőknek. Kicsit hasonlít a Három óriásplakát Ebbing határában című filmre sztoriban, történetvezetésben és az édesanya karakterében. A tö... teljes kritika»


 
indingo   2020. 03. 23.

Az előzetes alapján picit izgalmasabbnak és összetettebbnek tűnt a története. Olyan felületes volt számomra az egész és sokszor nagyot ugrottak a történetben, mintha kimaradtak volna egyes jelenetek. Maga az alap story érdekes, de valahogy a körítés... több»

 
Ildikó Bacskai   2020. 04. 26.

Egyszer meg lehet nézni

Ez is olyan film, ahogy annyira megerőszakoljuk magunkat a mondandó kiemelésével , hogy élvezhetetlenné válik. Gyenge az egész.

Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
Gabriel Byrne
Amy Ryan
Amy Ryan
Amy Ryan
 
Az Elveszett lányok az egész problémakörből kiragadott magának egy mondatot, és azt kiváló érzékkel járja körül, de ahhoz, hogy tartalmas filmnek nevezhessem, többet kellett volna nyújtania. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.