Érdemes többször is megnézni A harag útját, ugyanis újabb megtekintések alkalmával számos olyan apró részlet fedezhető fel, melyeken az ember az újsonság alkalmával képes átsiklani. Szerintem nagyon jó film.
Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.
Hozta a film azt amit vártam tőle. Látványvilága és a hangulata leírhatatlanul jó. A különféle járművek láttán leesik az ember álla. Az akciójelenetek jók. Egyetlen negatívumot tudok felróni: a sztori nem valami komplikált sajnos. Inkább csak a látványelemek viszik előre a filmet.
Látványos, akció dús, nagyon jól összevágták a jeleneteket. Megérdemelten zsebelték be a díjakat. Nem kellett csalódtam miután megnéztem az előzetese után. Azt kaptam, amit vártam.
Ettől rosszabb filmet még nem láttam. Se eleje se vége, úgy voltam vele ha már elkezdtem megnézem, de kín szenvedés volt. Semmi ész, semmi értelem, de még a régi mozik hangulatát sem hozza vissza. Egyszerűen csak odab.sz a mai trendeknek, szuper-költségvetésű akció moziknak. Nagyon nem tetszett.
Alapvetően egy izgalmas, látványos kaland sci-fi, de a klisékben bővelkedő jeleneteken nem tudok túllépni. Sajnos átesik a ló túlsó oldalára. Túl jó akar lenni.
Az egyetlen Mad Max film, amit láttam eddig. Azért néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy az a film, ami ilyen sok Oscar-díjat nyert, nem lehet rossz. Igazam is lett, mert valóban remek alkotást láthattam, habár nem maga a történet nyűgözött le, hanem sokkal inkább a kivitelezés.
Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposkára sikerült. Ami bizony erősen fokozta az unalmamat. Nem ajánlom.
Nekem nagyon tetszett, mert nagyon jól gazdálkodtak a pénzből hisz 150 millióból sikerült Tom Hardy-t és Charlize Theorint is megnyerni, és mellé olyan grandiózus képeket és látványt pakolni az asztalra, amit eddig talán még nem láttunk. Az évtized legjobb akciófilmje nálam.
A Mad Max az év talán legjobb filmje. Tele van akcióval, lenyűgöző látványvilágú jelenetekkel. Nagyon átjön az a posztapokaliptikus világ-érzet, amit a zseniális George Miller megalkotott. Tom Hardynak még a nézése is elég ahhoz, hogy tudjuk milyen j... Több
Nem nagyon van párja ennek a filmnek és épp ezért kedvelem. Észvesztő módon oltári film. Kellemesen poénos, izgalmas és a filmzenéjére sem lehet semmi panasz. Nagyon imádtam a világát amit teremtett. Szinte kibújik a képernyőn a film és magába szippant. Nem tudom abba hagyni a nézést. Többször megtekintős imádós fajta.
Nagyon nem találták el azt a hangulatot ami ehhez a filmhez dukál. Rémes és unalmas alkotást varázsoltak elénk ami nem állja meg a helyét a mai világban sőt akár régen sem. Nem volt kedvemre való ezért nem is tudom ajánlani.