84% 2038 szavazat

Mad Max: A harag útja

Mad Max: Fury Road

2015.07.06 prof.zoltan

Az első percől fogva bekebelez és nem enged el az utolsó percig! Lélegzetelállító, beteg, ŐRÜLT!!! MAD MAX, ez egy igazi filmes élmény!

2016.04.21 DrPepper11111

Megérdemelte az összes technikai, jelmez Oscart. Látszik, hogy olyanok rakták össze, akik nagyon nagy odaadással és szeretettel tették oda magukat. Várom a folytatást.

2016.04.21 Kata

A nagyon egyszerű forgatókönyv ellenére egy kiemelkedő film lett belőle. Ritka, hogy egy folytatás ilyen magas színvonalon felülmúlja az előző részeket. Nagyon tetszett, jó látványvilág, a szereposztás is jó.

2015.07.25 evaka3355

Ami az akciót illeti, azzal nem volt baj. A film végig pörög. A világ, amelyben játszódik, nagyon el lett találva, ahogy a film hangulata is. A sztori már jóval kevésbé, Max meg szinte mellékszereplő, mintha csak a cím kedvéért lett volna benne, elle... Több

2016.03.24 Kiccsi7

Ciki nem ciki, nem láttam az első részt, ennek hiányában ültem be a filmre, de nagyon tetszett! Még az én adrenalin szintem is az egekben volt, és bármikor újranézném.

2016.06.12 klaudia4469

Érdekes :d ezzel a szóval tudnám leginkább jellemezni a filmet. Előző részeket szerettem. De ezzel küzdöttem :D szép látványvilág, érdekes karakterek bemarihuánázva? nem tudom, elég őrültek az biztos :D nem tudom mit néztem két órán keresztül xD tet... Több

2015.05.18 gaboca1981

unalmas már,hogy semmi újat nem tudnak kitalálni,csak lehúzni az újabb bőrt a régi klasszikusokról... konkrétan ezért nem érdekel se ez,se a többi rimék,reboot,stb :)

2016.02.14 Isindar

Történet nincs, csak oda és vissza, viszont ez a szűkszavúság teret enged a féktelen akciónak, és a metál hangulatnak!

2016.02.14 RockeerFerii

Önmagában jó film, tetszik a sok akció, a váratlan fordulatok, a szereplők, és a zene.

2015.09.05 Gabor

Ennek a filmnek 98% üldözés, menekülés.Látvány, akicó bőven van,de a sztori tényleg nulla ,ahogyan mások is írják.A túlságosan kidolgozott gonoszok látványa pazar. Beszéd kommunikáció szinte nulla,de ettől még izgalmas. A régi MAD MAX azért klasszis... Több

2016.08.03 hunfolker

5 csillagot kapott részemről, mert nem gondoltam volna, hogy ebből a témából még ennyit ki tudnak hozni. Charlize Theron kiváló választás volt.

2015.05.26 strelaur

Be kell vallanom, nagyot csalódtam ebben a filmben. Nem az volt a baj, nem volt rossz, meg minden, de ilyen beharangozás után kicsit többet vártam tőle. Valami pluszt...

2015.09.23 FradiStars

Nekem kifejezetten nem tetszett olyan se eleje se vége a filmnek ... csak rohangálnak egész film alatt végig nekem csalódás volt..

2020.12.25 Ratroson

Lehet sok pozitív dolgot hozzáfűzni ehhez a filmhez. A kicsi humort is tudtam értékelni, nem is kicsit. Megfogott, pedig ezt nem vártam volna a Mad Maxtől. Mindig visszanézem ezt szívesen. Jól fel van építve az egész film is, a készítők nem tették volna jól, ha nem csináltak volna még egy részt a jó öreg Mad Maxnek.