Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
19
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
3
Videók
Marrowbone
 
Szentgróti Patrik   2020. 09. 18.

legújabb vélemény

A történet egy kicsit lassan indul be, de az utolsó kb fél óra kárpótolt mindent, jó kis pszichó thrillert kaptunk.

 
indingo   2018. 08. 03.

a nap véleménye

Marrowbone: a feszültség kitartása

Nem mindennapi történet a Marrowbone, bár más hasonló témájú filmet juttat az ember eszébe. A legelejétől fogva feszültség van benne, hamar felkelti a néző figyelmét. Témájában kicsit családi dráma egy pszichológiai thrillerbe ültetve. Az édesanya és... teljes kritika»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 23.

Feszült story.

Jó pár hasonló filmet láttam, de azért ez vitte a pálmát. Sajnálatos módon ez a történet bármikor előfordulhat a mi világunkban és elő is fordult, hiszen egy erőszakos apa elől menekülő édesanyját és négy gyermekét mutatja be a film. Sok portálon néztem, hogy horror műfaj is benne van a leírásban, de ez inkább egy erős thriller, sok sok drámával fűszerezve. Bár mi tagadás, jó pár jelenet mutatkozott meg, amikor is nem igen voltam nyugodt állapotomba, helyenként még egy kis Jump scare résszel volt vegyítve, ami jó hangulatot adott az amúgy is nem "egyszerű" filmnek. Igazán az tetszett benne, hogy jó darabig nem lehetett tudni mi is az, vagy ki is az akitől félni kellene. Sok kérdés merült fel bennem, hogy mitől menekültek el ilyen messzire mennyi mindent rejtenek a világ elől, valamint a végén a nagy csattanó után tátott szájjal néztem a végkimenetelt. A rendező a színészek az egész stáb előtt le a kalappal, amiért egy kacifántos összevágott jelenet-múlt játékkal rukkoltak elő. Az egész játékidő alatt végig az a borzongás a néző szemében, amikor már tűkön ülve várja az igazságot. Nagyon jó kis film, ezért nagy köszönet Sergio G. Sánchez rendezőnek.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Utóbbi idők legjobbja amit láttam. Volt benne feszültség és titok, amire nem jön rá az ember 10 perc után.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

Átlagosra sikerült a film. Érdekesen indult, titkokkal fűszerezve folytatódik, a gyerekekkel is van valami, amit nem tudunk, de sejtünk. Lassú folyam, és néha gyengébben működő színészek, nem az én világom, olyan egyszer nézhetős, átlagos misztikus horrornak mondanám.

 
VvV   2018. 10. 29.

Újszerű volt és a végén a csavar megmondhatatlan volt a számomra.

 
Bazzzsi   2019. 01. 06.

Olyan hatást váltott ki belőle amire nem számítottam. Mindez annak volt köszönhető, hogy remekül játszott a szálakkal a történet.

Mia Goth
Kyle Soller
Charlie Heaton
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
Charlie Heaton
Mia Goth
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.