Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
3
Videók
Marrowbone
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 23.

legújabb vélemény

Feszült story.

Jó pár hasonló filmet láttam, de azért ez vitte a pálmát. Sajnálatos módon ez a történet bármikor előfordulhat a mi világunkban és elő is fordult, hiszen egy erőszakos apa elől menekülő édesanyját és négy gyermekét mutatja be a film. Sok portálon néztem, hogy horror műfaj is benne van a leírásban, de ez inkább egy erős thriller, sok sok drámával fűszerezve. Bár mi tagadás, jó pár jelenet mutatkozott meg, amikor is nem igen voltam nyugodt állapotomba, helyenként még egy kis Jump scare résszel volt vegyítve, ami jó hangulatot adott az amúgy is nem "egyszerű" filmnek. Igazán az tetszett benne, hogy jó darabig nem lehetett tudni mi is az, vagy ki is az akitől félni kellene. Sok kérdés merült fel bennem, hogy mitől menekültek el ilyen messzire mennyi mindent rejtenek a világ elől, valamint a végén a nagy csattanó után tátott szájjal néztem a végkimenetelt. A rendező a színészek az egész stáb előtt le a kalappal, amiért egy kacifántos összevágott jelenet-múlt játékkal rukkoltak elő. Az egész játékidő alatt végig az a borzongás a néző szemében, amikor már tűkön ülve várja az igazságot. Nagyon jó kis film, ezért nagy köszönet Sergio G. Sánchez rendezőnek.

 
indingo   2018. 08. 03.

a nap véleménye

Marrowbone: a feszültség kitartása

Nem mindennapi történet a Marrowbone, bár más hasonló témájú filmet juttat az ember eszébe. A legelejétől fogva feszültség van benne, hamar felkelti a néző figyelmét. Témájában kicsit családi dráma egy pszichológiai thrillerbe ültetve. Az édesanya és a négy gyermek az erőszakos édesapától és a sötét múlttól menekülve az anya gyermekkori házában húzza meg magát és keres megbékélést. Kezdetben minden idilli, még egy helyi lánnyal is összebarátkoznak. A boldogságot beárnyékolja az édesanya halála. Mivel még minden gyermek kiskorú ezt eltitkolják, nehogy árvaházba kerüljenek. Eddig eléggé tucattörténet volt. Itt azonban történik egy ugrás a filmben, fél évvel később találjuk magunkat. Minden m... több»


 
Szilonka   2018. 08. 17.

Utóbbi idők legjobbja amit láttam. Volt benne feszültség és titok, amire nem jön rá az ember 10 perc után.

 
VvV   2018. 10. 29.

Újszerű volt és a végén a csavar megmondhatatlan volt a számomra.

 
hsanya182   2018. 08. 08.

Apa-anya gyerekek. Családi drámai film megfűszerezve kis thrillerrel. Pár testvér életéről szól, akiknek az édesanyjuk halála után is meg kell állni a lábukon, és ez főleg a közel 21 éves fiú felelőssége lesz... Életkorhoz kötött hogy mennyire átalgos a film. Fiatalabb korosztályt szerintem súlyosabban megérinti. Engem nem hatottak meg a jelenetek, meg az ijesztgetések, viszont érdekes a képvilága, megvan benne az a misztikus érzés, amiért beszippanthat. Főleg a 18 éves korosztályt szólíthatja meg, engem annyira nem hatott meg, de azért végig lehet nézni unalmas időkben.

Mia Goth
Kyle Soller
Charlie Heaton
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
Charlie Heaton
Mia Goth
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.