Ritka jó film! Nagyon jól sikeredett az első 2 része. Hihetetlenűl tetszett minden jelenete! A kedvenc részem belőle .. nos nem tudok egyet sem megnevezni mivel mindegyik ultra jó, nagyon király film! Mindenki nézze meg!
Szerintem kategóriájában nem rossz film, azt nyújtja amit ígér a műfaj, se többet se kevesebbet. Szerintem egyszer-kétszer simán meg lehet nézni, de csak az első részt.
Jól kitalált sztori jó karakterekkkel. Kultusz film lehetne belőle, csak sajnos mióta elkészítették ezt a filmet azóta másolják az alapsztorit. Sajnálatos hiszen szuper vicces filmről beszélünk.
Ez a vígjáték a legnagyobb nálam. Előtte és azóta se láttam, ennyire erős vicces filmet. Mindenből van benne egy kicsi és a story se elhanyagolható a vígjátékokat azóta is ehhez az élményhez próbálom hasonlítani... de sajnos mindig elbuknak.
Egyik, ha nem a kedvenc folytatásos filmem! Minden szereplő óriásit alakít, eredeti alapsztori, rengeteg nevetés. Kötelező darab, azt hiszem.
Egyszerűen zseniális ez a film, tele van jobbnál jobb viccekkel. Annyira jók a poénok, hogy megunhatatlanok. Kedvencem persze Alen. Hatalmas figura. Legjobb vígjáték.
Másnaposok a szuper vígjáték. Bemutatja, hogyan is jár az ember azon a bizonyos másnapon, ha előtte nem volt mértéktartó. Néha kicsit már túltolták a poénokat, de azért nézhető film.
Az egyik kedvenc filmem. Hatalmas poénokkal teli film, amire a mai napig nem lehet ráunni. Zach Galifianakis alakítása verhetetlen. Mindenkinek meg kell nézni!