Nagyon nem jött át a film. Sem színészi alakítást, sem humorát tekintve. Nem színvonalas, gyenge, unalmas vígjáték. Nem nézném újra, nem ajánlom! Felejtős!
Mikor először láttam ezt a filmet, akkor nagyon tetszett rengeteget nevettem rajta, másodszorra már unalmas volt az egész egy kikerült a kedvenc filmjeim közül.
A Másnaposok számomra egy első kategóriás vígjáték, nagyon jó karakterekkel és húzós poénokkal. Megnevettetett, kikapcsolt éld pont olyan mint amilyennek egy jó vígjátéknak lennie kell!!
Nekem annyira nem jött át ez a film, szerintem a poénok erőltetettek és a történet se egy nagy szám, láttunk már ilyet! Egyedül a színészekre nem lehet panasz, ők nagyszerűek, még itt is!
2009 legjobb vígjátéka ez biztos. Bár a folytatás nem ajánlott mert erősen rombolja a kialakított képet az első filmről azonban magában ez a film tökéletes. Valami igazán eredetit hoztak létre és ez tetszett. Végig röhögtem és nem erőltették a poénokat.
Klasszikus vígjáték és nagyon izgalmas mindenki számára. Érdekes látni a saját másnaposságunkat hátmég ilyen kreált szerencsétlenek másnapját. Nagyon humoros és sokan rajonganak érte. A második része is nagyon tetszett de az első viszi a prímet, abban még vannak igazi megdöbbentő fordulatok, jelenetek.
Nagyon jól eltalált vígjáték, szokatlan kezdés, jó szrkesztés, hogy folyamatosan derülnek ki az este részletei, és itt kellett volna abbahagyni és nem lehúzni róla még két bőrt.
Szakított a megszokott poénokkal és kihoztak egy teljesen új formát ami nagyon szerethető lett. Állati poénokkal lett megtűzdelve ezt nem is lehetett röhögés nélkül kibírni. Minden karakter imádnivaló volt és a történet is elég szuper.
Nem véletlen a sok pozitív kritika! A legjobb vígjátékok egyike, tele nagyon sok jó poénnal és jelenettel! A sztori hibátlan, a szereplők zseniálisak, nincs egy unalmas perce!
Egyik legjobb vígjáték szerintem az utóbbi időkből. Nagyon szeretem a színészeket, mindig jó kedvre derítenek. Pörgős film, és nagyon jók a jelenetek, beszólások.
Átlagosnak vígjáték, kategóriájában is középszerű. Vannak benne jó poénok, de semmi extra és nem minden vicc tetszett benne, a stílusa nem annyira jön át.
Pörgős, szórakoztató vígjáték, amiben történnek az események folyamatosan. Volt egy-két poén, ami szerintem túlzás és nem tetszett, összességében egyszeri nézésre szórakoztató!