Másnaposok

The Hangover

2017.12.05 Imlah

Nagyon nem jött át a film. Sem színészi alakítást, sem humorát tekintve. Nem színvonalas, gyenge, unalmas vígjáték. Nem nézném újra, nem ajánlom! Felejtős!

2017.07.04 gerda

Mikor először láttam ezt a filmet, akkor nagyon tetszett rengeteget nevettem rajta, másodszorra már unalmas volt az egész egy kikerült a kedvenc filmjeim közül.

2016.10.16 kernernoemi

A Másnaposok számomra egy első kategóriás vígjáték, nagyon jó karakterekkel és húzós poénokkal. Megnevettetett, kikapcsolt éld pont olyan mint amilyennek egy jó vígjátéknak lennie kell!!

2015.06.30 BuBu

Nekem annyira nem jött át ez a film, szerintem a poénok erőltetettek és a történet se egy nagy szám, láttunk már ilyet! Egyedül a színészekre nem lehet panasz, ők nagyszerűek, még itt is!

2015.06.16 Miss Rika

2009 legjobb vígjátéka ez biztos. Bár a folytatás nem ajánlott mert erősen rombolja a kialakított képet az első filmről azonban magában ez a film tökéletes. Valami igazán eredetit hoztak létre és ez tetszett. Végig röhögtem és nem erőltették a poénokat.

2016.07.25 N.Béla

Klasszikus vígjáték és nagyon izgalmas mindenki számára. Érdekes látni a saját másnaposságunkat hátmég ilyen kreált szerencsétlenek másnapját. Nagyon humoros és sokan rajonganak érte. A második része is nagyon tetszett de az első viszi a prímet, abban még vannak igazi megdöbbentő fordulatok, jelenetek.

2016.07.19 Bog1

Nagyon jó kis klasszikus poénokkal tűzdelt vígjátékocska. Sírva röhögök még ma is ha újranézem. De ennek is folytatásai vagy a sajnos koppintásai egyre rosszabbak lesznek. Bár mondjuk nem tudom miért lepődök meg még az ilyenekenXD Mindenkinek ajánlom ezt a vígjátékot, aki egy jót szeretne vidulni.

2015.06.30 Enccso

Nagyon jól eltalált vígjáték, szokatlan kezdés, jó szrkesztés, hogy folyamatosan derülnek ki az este részletei, és itt kellett volna abbahagyni és nem lehúzni róla még két bőrt.

2015.06.18 szune40

Szakított a megszokott poénokkal és kihoztak egy teljesen új formát ami nagyon szerethető lett. Állati poénokkal lett megtűzdelve ezt nem is lehetett röhögés nélkül kibírni. Minden karakter imádnivaló volt és a történet is elég szuper.

2015.03.18 pindurcat

Nem véletlen a sok pozitív kritika! A legjobb vígjátékok egyike, tele nagyon sok jó poénnal és jelenettel! A sztori hibátlan, a szereplők zseniálisak, nincs egy unalmas perce!

2019.01.08 urbanistaa

Egyik legjobb vígjáték szerintem az utóbbi időkből. Nagyon szeretem a színészeket, mindig jó kedvre derítenek. Pörgős film, és nagyon jók a jelenetek, beszólások.

2016.10.15 Manson

Átlagosnak vígjáték, kategóriájában is középszerű. Vannak benne jó poénok, de semmi extra és nem minden vicc tetszett benne, a stílusa nem annyira jön át.

2016.09.02 Nnoorraa

Pörgős, szórakoztató vígjáték, amiben történnek az események folyamatosan. Volt egy-két poén, ami szerintem túlzás és nem tetszett, összességében egyszeri nézésre szórakoztató!

2016.07.24 Igob1

Az egyik legjobb részeges, másnapos típusú vígjáték, mely a másnap történéseit és az előzményeket mutassa be, nagyon jó vígjáték és csak ajánlhatom mindenkinek. Azóta sincs hasonló jó vígjáték, pedig erősen próbálkozik Hollywood. A színészek nagyon eredeti választások.