Másnaposok

The Hangover

2015.10.23 Mano35

Állati jó film ami végig lekötött. Halálra rohogtem magam rajta. Egy percig sem lehet unatkozni rajta. Nagyon jó a színészek válogatása, Hozzák a karaktereket.

2015.01.29 nikiszalanics

Imádom mind a 3 részét, talán az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Rengetegszer megnéztem már, és még mindig sírva röhögöm végig. Kedvencem mikor a tigrist viszik vissza, majd megnézik a kamera felvételeit. Kedvencem természetesen Alan., na meg a képek a végén.

2016.12.15 Maxima

Nem tetszett a film. Számomra csalódás volt, mert elég trágár, primitív a humora és a színészek alakítása is gyenge, egyáltalán nem profi. Felejthető.

2015.10.31 katalin19

A vígjátékok csúcsok csúcsa. Beteg film nagyon. Pont ezért bírom annyira. Amikor a részegesen mulatok szakaszba lépnek a szereplők neki indulnak a buli városnak. Agymenő dolog. Az egész azért jóó ,mert nem derül ki minden a film végére. Hanem még a legvégén is tudták überelni :D

2016.07.27 Karolyka

Imádom ma is a Másnaposok stílusú vígjátékokat és mivel akkoriban ez volt az első ilyen stílusú így nyilvánvaló hogy ez a kedvencem. A színészek nagyon minőségit alkottak ezzel a kis bugyuta történettel. Nagyon vicces és szerintem mindegyikük pályáján sokat lendített ez a film 2009-ben.

2016.04.20 Kate Rainbow

Haláli ez a film. :D Nem tudom kinek pattant ki a fejéből, de az egy zseni volt. Elképesztően sokat nevettem rajta. Nagyon ötletes lett. A karakterek is helyen voltak. A színészek is jól lettek kiválasztva. Pörgős volt. Nem lehet róla rosszat mondani.

2016.01.03 kocoska20

Simán eléri nálam az öt csillagot! Szuper vígjáték, igazi ütős, nagy poénokkal, imádom ezt a három figurát. Kicsit talán a kis kínai tényleg sok, de összességében csúcs!

2017.01.04 vesztingerkitti

Nagyszerű vígjáték tele jó poénokkal humoros részekkel, végig nevettem a filmet a moziban, annyira ütősek és viccesek a karakterek és a csattanó sem marad el. Pörögnek a karakterek és a jelenetek..

2016.09.22 kecsaa

Ez a film annyira jó, hogy nem lehet megunni, akárhányszor is nézi meg az ember. Én elég sokszor megtettem. A poénok, egyediek, nem köszönnek vissza minden egyes vígjátékban.

2015.06.16 AESB

Hatalmas vígjáték, hihetetlen, hogy mennyire beteg... A szereplőgárda a lehető legjobb, nagyon jól hozzák a karakterüket, fantasztikus színészek. Nagyszerű!

2015.12.28 Niki19

Nekem nagyon tetszett ez a film. Bár a másnaposságot kicsit túlozva mutatja be, nagyon sok benne a vicces jelentet. Izgalmas hogy mennyi kalandon mennek keresztül. Ajánlom.

2016.08.17 Macika

Nekem ezek a típusú, kissé primitív gusztustalan viccek nem jönnek be, ezért nem tetszett a film. A sztorija jó lenne, de a megjelenítés és stílus elrontja. Nekem nem jött át!

2015.12.29 sepsiklaudia

nagyszerű humor, nagyszerű színészek sok komikus helyzet nagyon tetszett

2015.10.02 hawaiipizza

Igen, a folytatások borzalmasak, de azért ne feledkezzünk meg róla, mennyire jó az első rész!