Moziban láttam a filmet és nem bántam meg. Átlagos cápás filmektől jobb. Látványvilágra is próbáltak odafigyelni viszont egy két hiba volt a filmben. Esti kikapcsolódásra kiváló lehetőség.
Abszolút többet vártam volna a filmtől, a jó látvány és jól koreografált jelenetek még nem indok arra, hogy a történetet hagyjuk a háttérbe szorulni. Márpedig nem igazán helyezhettek hangsúlyt minderre a készítők.
Tipikus guilty pleasure film, de nagyon bírtam a humorát és az akciót benne. Tökös, régivágású mozi, ami nagyon könnyen felejthető, de amíg tart, addig tagadhatatlanul szórakoztat. Én erre 3 csillagot adok, de erős hármast!
Hm, ez elég jól esett! :) Nem az év filmje, de a maga nemében tökéletesen szórakoztató, látványos és akciódús. Jason stathamnek ez rutinmunka volt, és látszik, hogy élvezte is. Jó kis popcornmozi, ha tudod, mit várj tőle.
Nekem Statham garancia arra, hogy nem fogok unatkozni, bár még így is tartottam ettől a filmtől, hogy mi is sül ki belőle, de végtére is nagy-nagy kellemes csalódás volt. Rettenetesen pörgős és látványos, szerintem egy egyszerű kikapcsolódáshoz nem is igazán kell több. Mindenképpen érdemes megnézni!
Az előzetes nagyon felkeltette az érdeklődésemet a film iránt. Abszolút nem volt felesleges idő töltés, nekem nagyon tetszett elejétől a végéig. Úgy jó ahogy van! Simán nézhető kategória.
Igen láttam a filmet és nagyon jó élmény volt. Voltak izgalmas részek de viszont elgondolkodtatóak is!
Tipikus nyári mozi, hozza az ilyen típusú filmektől elvárhatót. Ami egy kicsit zavart, hogy ázsiai piacra gyártották...