A tavalyi év legemlékezetesebb alkotását nyújtotta Matthew ebben a filmben. Legalább háromszor megnéztem, akkora hatással volt és van rám. Alapmű.
Nem mondom, hogy a kedvenc filmem lesz, de azt el kell ismerni, hogy McConaughey zseniálisat alakít, és elviszi a hátán az egészet úgy ahogy van. Eleve maga a téma nem igazán engedi, hogy a film pörgősebb legyen és ez egyébként nem is gond. Jared Let... Több
Lassú, de magával ragadó. Mindenki egy kicsit hozzátesz, de a legjobb a főszereplő benne! Matthew MacConaughey élete alakítását nyújtja.
Matthew McConaughey élete egyik legjobb alakításával ajándékoz meg ebben a víg-dráma filmben. A stílusa most is lenyűgöző, remekel és megérdemelten kapott elismeréseket a filmért.
All right, all right, all right....kezdte Matthew mikor átvette ezért a szerepért az Oscart, és nem véletlenül. Színész lett a beach boy-ból. Ki gondolta volna, hogy képes ilyen szerepeket eljátszani és ilyen jól. Jared Leto már nagyon rég az egyik kedvencem, nem lepett meg mire képes.
Matthew McConaughey az elmúlt időben szinte megtáltosodott, sorra kapja a széles palettán mozgó, de nagyon sok tehetséget igénylő szerepet, és eddig egyikbe sem tört bele a bicskája – pedig romkom szépfiúként kezdte, és tessék, felért a csúcsra. Ehhe... Több
McConaughey nem a semmiért kapott oscart, aki kicsit bele néz a filmbe az rögtön rájön hogy miért. A Mielőtt meghaltam emlékezetes film, amit nem csak a McConaughey fanoknak kell megnézni.
Egyik legjobb film! Akik a sztori nélküli látvány filmeket szeretik, azok csalódni fognak. Itt a történeten, a színészi alakításokon, illetve a mondanivalón van a hangsúly. Több hozzáfűzni valóm nincs.