Mielőtt meghaltam

Dallas Buyers Club

2017.03.11 NorbiP

Annak idején még moziba láttam, és akkor is nagyon elragadott. Néha poénos, néha komoly, ez nagyon tetszett. A színészi játék nagyon sokat dobott rajta.

2017.04.07 Gábor Rózsa

Jó... jó meg minden de már zinte semmit nem tudnék vissza mondani belőle néhány év után. Az egyetlen, ami nagyon erősen megmaradt bennem az a durván vékony Matthew, főszereplő, az elég kemény, ahogy kinézett. De össz vissz ilyen, olyan film, amit meg... Több

2019.01.08 Deniel

Matthew McConaugheyt egyszerűen nem tudom megunni! Minden filmjében mutat valami újat magából, és ez az egyik ok amitől igazán jó ez a film. A másik ok pedig a története!!

2015.06.10 macskulare

A film nem rossz, de a 10/10-es értékelés túlzás. A film vége felé a bírósági jelenetben hangzik el elég szájbarágósan, hogy mi is itt a lényeg. A bíró kimondja, hogy szerinte is jogos az az igény, hogy ha én gyógyíthatatlan beteg vagyok, akkor én dö... Több

2015.05.11 hejnekem

Lehet hogy egy kicsit túl hosszú lett, de az elképesztő színészi teljesítménye, a történet, a film megvalósítása mindezt feledteti. Érzékeny film, jó mondanivalóval, ami nem köteleződik el egyik oldalra sem. Ha jót filmet akarsz látni, akkor ez kihagyhatatlan.

2015.05.22 Laci000

Nem volt rossz film, de egy kicsit többet vártam tőle. A két főszereplő egészen nagyot alakított, bár Oscart, hát nem is tudom adtam volna-e ezért... Egyszer nézhetős!

2015.04.22 Mate

A mielőtt meghaltam egy elég komoly életrajzi film, de az igazi erőssége egyértelműen a színészi játék. McConaughey kiváló a szerepben, ahogy Jared Leto is elviszi a legtöbb jelenetet amiben benne van.

2015.10.07 AE1205SB

Átlagos film, átlagos alakításokkal. Nem értem, hogy miért kaptak érte Oscart. McConaghey legfeljebb a régi önmagához képest alakított jól. Jared Leto irritált és egy sort ripacskodott, de nem tudott meghatni. Ki sem derült, hogy mi a baja, azon kívül, hogy kokózik. A miértjéről semmit nem lehetett megtudni.

2015.07.11 moony5972

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

2018.01.03 edessszilvia

Talán nem a legjobb film ezektől a neves színészektől, de azért kellemes, jó kikapcsolódás volt. ha nincsenek nagy elvárások a filmmel szemben, akkor maradandó élmény.

2015.03.23 Adell89

Idei eddigi egyik legjobb film! Akik a sztori nélküli látvány filmeket szeretik, azok csalódni fognak. Itt a történeten van a hangsúly és a mondani valón, több hozzáfűzni valóm nincs.

2015.06.30 drsolomon

Tökéletesen felépített, jó kis film életrajzi elemekkel. A főszereplő minden téren tökéletes. Tanulságos, szívszorító, mégis felemelő történet a kitartásról és akaratról.

2016.06.11 Mulds

Ebben a filmben nehezemre esett eldönteni, hogy ki merre miért van. Teljes a káosz. Szerintem legalábbis tiszta összevisszaság. Alapból lapos a sztori is de még akkor ez is… hát nekem nem adta.

2019.01.13 tooker

szórakoztató film, de lassan haladunk, sok a holtidő, a céltalan időhúzás, bőven lehetett volna még vágni az alapanyagból, ami a történet ívének jót tett volna, így viszont néhol kissé unalomba fullad a túl hosszúra hagyott film.