Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Milk (2008)

Milk
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Milk

Galéria (24)

Videók (2)

 
elekm90   2021. 05. 29.

legújabb vélemény

0

Korrekt biopic Harvey Milkről, bár abból a szempontból volt bennem hiányérzet, hogy a politikai tevékenységét nem mutatta be kellő mélységgel a film. A színészek és karakterek jók, egyedüli kivétel ez alól Jack (Diego Luna), aki egy alulírt, és mellette rém idegesítő figura.

 
dailyfilmsan   2020. 02. 17.

0

Ez egy történelmi film. A meleg közösségek kialakulásáról, a meleg jogokért való harcolásról szól. Harcosok filmje egy olyan világban ahol rosszalló tekintetek vették körbe őket. Milk narrálásával olyan hangulatot kelt mintha egy dokumentum film lenn... több»

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

0

Mint egy igaz történet , nagyon érdekes volt , bár tény , hogy összekeverhettem valami másik filmmel , mert miután elkezdődött , meglepődve tapasztaltam , hogy miről szól. De végül tetszett nagyon.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

0

Felejthetetlen alakítás egy nehéz szerepben, ami méltó Harvey Milk-hez.

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Nagyon tetszett ez az önéletrajzi dráma és a történelmi jelentőségű harcokat is bemutatja kellőképpen valósághűen , amit a melegek vívtak a jogaikért. Aki szereti az ilyenfajta filmeket, nem fog annak csalódást okozni.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

A speciális effektek ebben a filmben is nagyon jók, vagyis a látványvilága igazán jó. Zene tökéletes és a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak

 
HADNAGY   2020. 07. 11.

0
Look!

Nagyon drámai és elgondolkodtató történet, egy emberről és általa képviselt közösségről. Bemutatja , hogy hogyan is kezdődött ez annak idején, mikor annyira veszélyes vállalkozás volt ez. .. Érdemes megnézni!

A film összbevétele 57 293 371 dollár volt (imdb.com).

 

Bradley Coopert meghallgatták Scott Smith szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Harvey Milk 48 éves volt, amikor 1978-ban meggyilkolták. Sean Penn 48 éves volt, amikor a filmet kiadták.

(dailyfilmsan)
 

Denis O'Hare, aki a melegek elleni szenátort, John Briggs-t alakítja a filmben, valójában nyíltan meleg.

(dailyfilmsan)
 

A film szerepel az LMBT listán, mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű szereplők szerepelnek, illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 
A Milk (Milk) Gus Van Sant rendezésében 2008-ban került a mozikba, Sean Penn számára a szerep 2009-ben pedig egy Oscar-díjat is hozott. több»
 
Harvey Milk a mai napig a melegjogi mozgalmak szimbóluma. A film hűen követte a történetet, hibátlanul mutatta be az emberek akkori helyzetét. Akárki akármit mond, ez maradandó alkotás, és bár sajnos még napjainkban is megosztó a téma és folyamatosan küzdeniük kell a melegeknek az elfogadásért, az utolsó jelenetek bebizonyítják, hogy amíg egy ember kiáll, addig a többiek is követni fogják. 91/100 több»