Mission: Impossible - Titkos nemzet

Mission: Impossible - Rogue Nation

2018.08.23 kevelin

Ami Matt Damonnak a Borune az Tom cruisenak a Mission Impossible. Szuper sorozat mely sosem mutat újat mégis leköti a nézőt amig nézi.

2016.08.02 VFTS

Tipikus Mission: Impossible film Cruise főszereplésével. Azt hozza a film a látványos akció jelentetekkel, amit elvárunk tőle, de semmi extra. Az előző részeknél talán egy hajszállal gyengébb.

2015.08.13 Curacao86

Az akció filmek között az egyik legjobb széria és a sokadik film ellenére csak jobb és jobb lesz. Feszült figyelemmel néztem minden percét. Amellett, hogy az akció jelenetekből lehetett volna kicsit több, mindennel elégedett vagyok a karakterekkel, l... Több

2021.08.23 Filmimado

Nem találom a szavakat

Ez az egyik legjobb film a sorozatból. Annyi akció van benne, hogy az bőven kielégíti az embert. Nincs olyan jelenet, ahol unatkoznék. Én dupla ennyi csillagot adnék, ha lehetne, tényleg zseniális.

2016.02.09 Nathan03

Tényleg jó kis akció film lett. Tom Cruisenak még mindig jól áll Eathan Hunt szerepe. Tetszett hogy egy-két régebbi részből is átemeltek jeleneteket és teljesen jól működött a filmben. A sorozat kedvelőinek kötelező, mindenki másnak ajánlatos a megnézése.

2015.08.09 fagitta

Félve ültem be a moziba, de meg kell hagyni, ütős és frappáns mozifilm lett, tele izgalommal, fordulattal. A karakterválogatás tökéletes, a film tempója magával ragad.

2016.12.02 Szorcsik

A Mission Impossible filmek sorában akadt már izgalmasabb is, de ennek ellenére nem rossz a Titkos nemzet. Viszont valamivel lehetett volna benne több akció és új ötlet, egyediség.

2016.03.13 tamas84

Teljesen korrekt mozi! Cruise megint brillírozik, de a mellékszereplők is pont jókor vannak jó helyen, az akciók brutálisan látványosak, és a sztori is kielégítő, ami manapság egyre ritkább. Ha egy jó akciófilmet akarsz látni, ezzel nem foghatsz mellé.

2016.04.28 ukla

Nekem egy kicsit csalódás volt e a film az előzökhöz képest.Látszik, hogy sokat akartak de csak nyögve nyelés lett a vége.Az akciók látványosak és pörgősek.Tom Cruise még mindig igazi akció film sztár.A többiek is elég szórakoztatók.De valahogy annyi... Több

2018.08.03 varkonyiildi

A Mission Impossible sorozat minden része nagyon tetszett, megvan egy sajátságos hangulata és nagyon jó a látványvilága. A film tulajdonképpen a Nagyszerű effektekről szól

2015.10.26 krysn95

Régi csapat, fergeteg jelenetek..tökéletes folytatás. A Ghost Protokollt ugyan nem múlja felül nálam, de megközelíti és az sem szotyi. Összességében így látom a sorozatott: Az első rész szárny próbálgatás, a második igazán király tippik John Woo, ... Több

2015.10.31 katalin19

Vagány a film. Tetszik benne a főszereplő. A sztori is jó. Akció dús. Végig nézhető. Elegáns film. Jól sikeredett film. Rendben összerakott, Se sok se kevés, mindenből pont az elegendő cselekmény.

2016.12.20 film kedvelő

hát ez igen minden idők egyik legjobb kémfilmje lett. Borzasztó látványos és rengeteg benne a trükk, ami nagyon feszülté tudja tenni az embert, de ez is sajnos csak egyszer nézhető meg éppen a rengeteg fordulat miatt

2015.11.23 Beniko

Két napja láttam. Jó volt. Tipikus Mission Impossible film. A történet és akciójelenetek persze értelemszerűen mások, de igazán átütő sztorinak nem nevezném.