Mission: Impossible - A végső leszámolás

Mission: Impossible - The Final Reckoning

2025.05.27 padar8821

Szerencsére premier előtt láthattam a filmet, így elsőként találkozhattam ezzel a szuper filmmel, ami végig hozta a már megszokott Mission Impossible minőséget. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása.

2025.05.22 meva

Nagy küldetés a legendás Ethan Huntnak

Félve írok bármit is ezzel a filmmel kapcsolatban, hiszen számtalan hiteles kritikus már elmondta, elmondja, milyen is a film. Az akciófilm szerelmeseinek nem lesz csalódás: nagyon lenyűgöző, színvonalas, látványos és izgalmas, még akkor is, ha a történetben vannak félresikerült momentumok is. Nagyon bírtam, hogy érzelmi mélységet is mutat a film, nemcsak a nyers fizikaiságot és a megpróbáltatások sorozatát. Őszintén, lehetne picit rövidebb a film, a feszültséget nem mindig tudja fenntartani. A mellékszereplők is nagyon izgalmasak, Tom Cruise a kora ellenére még mindig lenyűgöző alakítást nyújt. Javaslom beülni a moziba, erre a filmre tényleg érdemes.

2025.06.03 Péter411297

Kicsit félve ültem le, mert hosszúnak titulálták, meg vontatottnak. Nos, szerintem teljesen korrekt film. Direkt elővettem az előző részt, mindkettőt megnéztem. Nem éreztem hosszúnak, végig lekötött. Látványos, a színészek hozzák, amit kell, kellemes... Több

2025.05.31 Maver17

Ethan hunt!

Hát, Tom Cruise ismét hozta a csúcsszuper formáját! Nálam eddig az idei év akciófilmje. Mind történetben, mind pedig folytatásban nagyon jó. Az akciójelenetek kiválóak. A rendezés tökéletes. A látványokról nem is beszélve. Nagyon jól összehozták a többi résszel a történetet. Nincs rá más szó: mestermunka. Ajánlom mindenkinek, nézzétek meg! A kérdés, hogy lesz-e következő rész.

2025.05.21 Strausz Odett

Nagyon Tom

Fantasztikus rész volt ez is, akárcsak a többi. Pazar látvány, iszonyat jó hanghatás, és természetesen TOM. Bár meg kell mondjam, ebben a részben fut a legtöbbet. Nem tudnám megmagyarázni, hogy mi, de valami mégis hiányzott.

2025.05.24 signeta

Tom Cruise még mindig a legnagyobb akciósztár. Amit ebben a filmben művel, az egyszerűen lenyűgöző. Egyszerűen látni kell!

2025.05.28 Réthi

Számomra, aki a 2010-es években nőtt fel a Mission: Impossible filmeken, ez a rész különleges jelentőséggel bír. Rengeteg utalás a régi részekre, amitől kicsordult a nosztalgia: amikor felismered a zenét vagy egy régi karaktert...! A finálé egy-két j... Több

2025.05.31 despy

Gyerekkorom óta Mission: Impossible fan vagyok, és ez a finálé minden várakozásomat felülmúlta. Őrületes akciók, pörgős sztori és még érzelmes lezárás is – Tom Cruise még mindig csúcsformában menti meg a világot. Számomra tökéletes búcsú ez a sorozattól!

2025.05.27 kocka

Technikailag briliáns akciófilm, kisebb hibákkal. A rendezés precíz, a képi világ és a kaszkadőrjelenetek lenyűgözőek – érződik, mennyi munkát tettek bele. Ugyanakkor kritikus szemmel nézve a forgatókönyv lehetett volna feszesebb: a történet első fel... Több

2025.05.23 jazzy

Ez a film egy igazi adrenalinbomba! A motoros ugratás és a vonatos jelenet olyan szinten pörgeti fel az embert, hogy utána percekig csak pislogsz. Tom Cruise megint bebizonyította, hogy nem ismer lehetetlent.

2025.05.26 Rev

Őszintén szólva, kicsit túl hosszú volt a film. Az akciók zseniálisak, de a köztes részeknél néha elkalandozott a figyelmem. Lehetett volna feszesebb a tempó.

2025.05.22 FunBoi

Én csak egy brutálisan látványos akciófilmet akartam látni, és megkaptam. IMAX-ben néztem, és még mindig a hatása alatt vagyok: a repülős jelenetnél azt hittem, leesek a székről, annyira intenzív volt. A verekedések, az üldözések, a robbanások – mind... Több

2025.06.29 surprises

Az elején lassan indult el a sztori, kb. az is megérti, aki egy részt se látott az előzőekből, de utána pörgős, és hozza a megszokott hangulatot. Jó mozis élmény.

2025.10.07 Annuspannus

Küldetés: Látvány és feszültség – A végső leszámolás új szintre emeli az akciót ???

A Mission: Impossible – A végső leszámolás egy adrenalindús, technológia-központú akciófilm, amely Ethan Huntot egy globális fenyegetés ellen küldi. A mesterséges intelligencia által vezérelt ellenség aktuális és nyomasztó, a látvány pedig elképesztő. Bár a sztori néhol túlbonyolított, a feszültség végig kitart. Igazi moziélmény.