Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
29
Képek
1
Videók
Mr. Brooks
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Szuper kis film,de megmondom őszintén,azért nem minden hangulatomban tudnám megnézni. Costner ,és Demi Moore garancia a sikerre,és hozzák is az elvártakat.Vannak benne lassabb,és pörgősebb részek,összességében kellemes csalódás.

 
VvV   2016. 05. 10.

Jó kis film, kétség sem fér hozzá. Érdekes a története, ember lehet kiszámítani a dolgokat, olykor az orránál vezeti a nézőt. Costner lánya-féle szál ütős lett.


 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Nagyon de nagyon jó kisfilm, amit mondjuk Kevin Costner-től meg is szokhattunk és Demi Moore is csak dob az amúgy is izgalmas forgatókönyvön. Abszolút favorit.

 
indingo   2017. 04. 17.

Nagyon jól felépített film volt. Feszültségre épített, amely végig uralta a történetet. Volt a nézők számára egyfajta bizonytalanság, amely miatt egyre inkább érdekelt a sztori.

 
hsanya182   2016. 11. 08.

Lehet kicsit túl van értékelve, nekem vontatottnak hatott pedig szeretem a krimit, de ez a gyilkos szemszögéből való megközelítés nem rejtett annyi misztikumot és már untatott az énjével való társalgás. Vannak nagyon jó dumák, valamelyest belelátunk a főszereplő gyilkolási szenvedélyébe. Egy két erősebb jelenet is van benne. Mondjuk azt hogy EREDETI , de még egyszer nem nézném meg!

A film összbevétele 28 476 219 dollár volt (imdb.com).

 

William Hurt azért vállalta el a szerepet, mert rendkívül ötletesnek találta, hogy valaki azért járjon az Anonim Alkoholisták körébe, mert öngyilkossági hajlamai vannak.

(ps)
 

Az újság, amit Mr. Brooks olvas a vacsoránál latin nyelvű. Egyedül a főcím angol.

(ps)
 

Ez volt Bruce A. Evans első rendezése a Kuffs, a zűrös zsaru (1992) óta.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.