Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
29
Képek
1
Videók
Mr. Brooks
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Szuper kis film,de megmondom őszintén,azért nem minden hangulatomban tudnám megnézni. Costner ,és Demi Moore garancia a sikerre,és hozzák is az elvártakat.Vannak benne lassabb,és pörgősebb részek,összességében kellemes csalódás.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Nagyon de nagyon jó kisfilm, amit mondjuk Kevin Costner-től meg is szokhattunk és Demi Moore is csak dob az amúgy is izgalmas forgatókönyvön. Abszolút favorit.


 
VvV   2016. 05. 10.

Jó kis film, kétség sem fér hozzá. Érdekes a története, ember lehet kiszámítani a dolgokat, olykor az orránál vezeti a nézőt. Costner lánya-féle szál ütős lett.

 
indingo   2017. 04. 17.

Nagyon jól felépített film volt. Feszültségre épített, amely végig uralta a történetet. Volt a nézők számára egyfajta bizonytalanság, amely miatt egyre inkább érdekelt a sztori.

 
hsanya182   2016. 11. 08.

Lehet kicsit túl van értékelve, nekem vontatottnak hatott pedig szeretem a krimit, de ez a gyilkos szemszögéből való megközelítés nem rejtett annyi misztikumot és már untatott az énjével való társalgás. Vannak nagyon jó dumák, valamelyest belelátunk ... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Már régebben láttam a filmet, de Demi Moore nem is rémlik belőle. Kevin Costner alakítása hátborzongató volt és maga a történet is mesterien felépített thriller.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Tetszett, hogy Kevin Costner szerepeitől eltérően nem egy makulátlan karakter bőrébe bújt és nagyon jól megoldotta. Izgalmas volt a történet és nem volt sablonos a végkifejlett.

A film összbevétele 28 476 219 dollár volt (imdb.com).

 

William Hurt azért vállalta el a szerepet, mert rendkívül ötletesnek találta, hogy valaki azért járjon az Anonim Alkoholisták körébe, mert öngyilkossági hajlamai vannak.

(ps)
 

Az újság, amit Mr. Brooks olvas a vacsoránál latin nyelvű. Egyedül a főcím angol.

(ps)
 

Ez volt Bruce A. Evans első rendezése a Kuffs, a zűrös zsaru (1992) óta.

(ps)
 

Dane Cook csak a forgatókönyv felét olvasta el, amikor eldöntötte, hogy meg akarja kaparintani Mr. Smith szerepét.

(ps)
 

Kevin Costner azt nyilatkozta, hogy a film egy trilógia első része.

(ps)
 

Earl Brooks szerepét egyenesen Kevin Costnerre írták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.