Nagyon tetszett a film, több számomra kedves szereplő is játszott benne, leginkább Jennifer Connelly-t emelném ki. Tetszett, hogy úgy nyúltak a történethez, ahogyan még mások nem. Tetszik ez a másfajta megközelítés. Látványos film volt, de sajnos ezt sem moziban láttam.
Az ötlet jó, a kivitelezés gyatra, sajnálom, hogy ennyire gyenge lett ez a film. Megnézve az a véleményem, hogy jobb lett volna, ha a végével kezdődik, az özönvíz eljövetele lehett volna a kezdés és az utána való újraépítkezés lehet érdekesebb lett volna, mint amilyen lett így!
Fú ha volt film amit unalmasnak és feleslegesnek tartottam akkor az ez volt. Többre számítottam de feleslegesen hisz semmit se adott. A történet is elég lapos és teljesen mást kaptam mint amire vártam.
A bibliai sztoritól elrugaszkodik. Tele van látványos jelenettel, drámai pillanatokkal és párbeszédekkel. Kitűnően alakítanak a színészek, monumentális alkotás.
Nem igazán tetszett, mert túlságosan elrugaszkodik a bibliai alaptól. A karos-szárnyas szörnyek egyszerűen nevetségesek. A drámai jelenetek inkább giccsesek, mint megindítóak.
Aronofsky-hoz mérten kevésbé elvont és viszonylag átlátható, viszont így sokkal inkább szembetűnőek a film hibái is. Russell Crowe jól hozza a tőle megszokott morcos harcos figurát, viszont a család többi részére ez a fajta keménység és határozottság... Több
Hollywoodi szenzációk látványos jelenettel és magáért beszélő karakterekkel. Nagyon jó színészi játék és kiváló rendezés nagyon tetszett a befejezése is. Kiváló dramaturgia kiváló jelenetekkel.
2014 talán leglátványosabb filmje. A kezdés nem tetszett, mert nehezen indult, de aztán egyre izgalmasabb és érdekfeszítöbbé vált a történet, nagyon szívszorító. Kegyetlenül nyers néha a stílus, már -már állatias. Érdemes megnézni.
A filmmel semmi gond nem lenne ha a nem odaillő elemeket nem tették volna bele . ezáltal számomra hitelét vesztette a film, pedig alapvetően egy nagyon szép látványos drámai történet lenne.
Nekem nagyon tetszett, baromira átjött a világ kezdete, világ vége téma - a képi világ abszolút passzolt ehhez. Szintén csillagos ötös, amiért Isten nem jelenik meg! És végül nem próbáltak meg valami bullshit történelmi keretet csinálni, hanem felvál... Több
A szörnyek nagyon nem illettek a film stílusába, de ettől eltekintve nagyon látványos film. Nehezen indul, és már kétségbeesik az ember, hogy monoton folytatás elé néz, de a film kb.negyede felé érdekessé válnak az események. Hitelesek a karakterek, ... Több
Nagyon a látványra hajaz. Keverednek a műfajok, megható, izgalmas film. Érdekes, hogy a bibliához nem sok köze van. Modern keveredik az ősiséggel. Jól összerakott film.