Liam Neesonra szabott fordulatos akciófilm, jól vezetett történet, igazi moziba vakló akciófilm ez, vetekszik az Elrabolva szériával, mindenkinek ajánlom, aki szereti az akciófilmeket.
Fantasztikus, akció dús. Egy repülőn játszódik az egész film, mégsem unalmas. Tetszett, hogy nem derült ki már az elején, hogy ki a tettes. Izgalmas, és váratlan fordulatokkal teli.
Eltúlzott, nevetségessé fokozott, abszurd momentumok, amiket jobb lett volna háttérbe szorítani, ha meg akarjuk tartani a helyzet élét. Persze ennek ellenére egyszer meg lehet nézni a Non-stop-ot, sőt, még az élvezet sem marad el.
Liam Neeson megint egy ütős filmben! Julianne Moorral együtt nagyszerű színészi játékban lehet részünk ahol nagy hangsúlyt fektetnek az izgalomra és a fordulatokra, csattanója is nagyon ütős.
Csak egy minimálisan elfogadható szintet tud hozni ez a film. Sokkal többet vártam volna, de csak a sablonos dolgokat tudták bele vinni. A chatelés közbeni üzenetek digitális megjelenítése pedig nagyon nem illett egy ilyen témához szerintem. Gagyivá tette.
A Non-stop egy nagyon jó akciófilm. Elég sok hiba van benne, de ha ezektől eltekintünk, akkor egy végig izgalmas, akciódús és feszült filmet kapunk Liam Neesonnal. Ajánlom mindenkinek, remek szórakozás!
Nagyon tetszett, bár amelyik filmben Liam Neeson játszik az csak jó lehet. Tele volt izgalommal, végig lekötött.
Nekem tetszett! Minden meg van benne, ami egy akciófilmhez kell, se több, se kevesebb. Én ha értékelek egy filmek mindig azt nézem mennyire köt le, márpedig a Non-Stop nézése közben nem a nyaralást tervezgettem... Liam Neeson alakításával sincs szerintem probléma, illik hozzá a karakter és rendben van az egész.
Nem lenne rossz film de nincs meg benne az a feszültség keltés aminek kéne :/ Végig hidegen hagyott, hogy a gép lezuhane. Hogy ki hal meg, hogy ki a terrorista. Nem érdekelt és nem voltam rá kíváncsi. Így pedig ilyen filmet készíteni nem túl előnyös...
Abszolút tetszett! Minden meg van benne, ami egy akciófilmhez kell, se több, se kevesebb. Lekötötte a figyelmem is és ez a lényeg. Liam Neeson alakításával sincs szerintem probléma, illik hozzá a karakter és rendben van az egész.
Egyik vizsgám után néztem meg a filmet. Tetszett a története és drótokon rángatták a nézők gondolatait.
A rendező egy kifejezetten izgalmas akciót rakott össze, annak ellenére, hogy csak egyetlen helyszínen játszódik a történet, a fedélzeten. Talán ezért annyira elképesztően idegőrlő.