Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
31
Szereplők
69
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Vélemények: Non-stop (2014)

 
sabnock666   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Liam Neeson ahogyan öregszik,egyre jobban teljesít.Ez a mozija is jól sikerült,tele feszültséggel,izgalommal,és azért a csavar sem hiányozhat belőle.Egy kellemes akció-thriller,amit csak ajánlani tudok.Plusz Julianne Moore is jól hozza a saját karakterét.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nagyon izgalmas feszült hangulatú thriller. Liam Neeson egyik legjobb filmje, melyben az sem jelent problémát, hogy a végéig egy repülőgépen játszódik.


 
indingo   2016. 11. 18.

Szokásos Liam Neeson alkotás, de nekem tetszett, már többször láttam. Érdekes a története.

 
Deku   2017. 07. 25.

Liam Neeson miatt vágtam egyáltalán bele a filmbe és nem bántam meg, hogy így döntöttem. Kétkedve vágtam bele és még az elején húztam is a számat. A végére érve viszont kellemes csalódás töltött el mert nem bántam meg, hogy belevágtam. Kedvelem.

 
Thibo84   2016. 06. 16.

Neeson és Moore tökéletes páros, jól mutatnak együtt a vásznon. A történet úgy magával ragadt, hogy észre sem vettem és el is repült az egy és háromnegyed óra.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Liam Neesontól megszokott akció, tele fordulatokkal. Zseniális sztori, mindenképp érdemes megnéznie, aki akar 90 percnyi tömény izgalmat. A cselekmény aprópója kicsit túl van gondolva, de ennyi belefér.

 
Edii   2015. 04. 22.

Jó film. Végig izgalomban tartja az embert, jó a történet és kiváló fordulatokat csempésztek bele. A vége pedig nekem nagyon tetszett. Szerintem Liam Nesson egyik legjobb alakítása!

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Liam jól alakítja a szerepet, tartja a feszültséget a fedélzeten. Nem lehet tudni ki lehet a háttérben. Elég titokzatos, szinte már a főszereplőre lehet gyanakodni, pedig látszólag ő jót akar minden utasnak :) Jól sikerült film. Érdemes rá időt szakítani...

 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Földön már megmentette milliók életét, most meghódítja a levegőt is Liam Neeson. A kezdeti SMS-ezés megadta az alaphangulatot a történethez. Végig pörgős volt és eseménydús.

 
VvV   2016. 05. 10.

Végig az orránál vezeti az embert a film, hogy akkor most ki(k) is az elkövetők. Mindig úgy alakítja a szálakat, hogy azt hidd, hogy na megvan a tettes. Jó a története és végig leköti az ember figyelmét.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

Adva volt a két oldal, a zűrös Liam Neeson és a titokzatos menő rossz fiúk. A bevezetés izgalmas, a gyilkosságok és a bonyodalom is. Kezdünk elérni a tetőfokáig a filmnek és bumm felrobban a giccsbomba az idióta sablonokkal. A bűnözök oka röhejes, az, hogy nem képesek kivitelezni ördögi tervüket szintén. A leggázabb jelenet, mikor a főhős ellövi a bízzanak bennem szövegét.....

 
Lonka   2016. 02. 20.

Izgalmas film volt, bár Liam Neeson ezredszer játszik hasonló karaktert, de tetszett. A tettes/tettesek igazából bárki lehetne, direkt úgy van megcsinálva a film. Nagyobb poén lett volna, ha Julienne Moore az!

 
VFTS   2016. 08. 02.

Egy remek film Liam főszereplésével, akinek jól áll a magányos hős szerep. A gépen érezhető a feszültség és nem lehet előre kitalálni ki a rossz fiú. Érdemes ezt a filmet megnézni.

 
Filmelemző   2018. 03. 31.

Jó a sztori és izgalmas a kivitelezés is, pedig az egész egy repülő fedélzetén játszódik, ami nagyon megnehezíti a mozgalmasságot. Ugyanakkor Jaume Collet-Serra katalán rendezőnek sikerült ezt is megoldania. Liam Neeson elemében van, egyszerre tudja "hozni" az életunt alkoholistát és a toppon lévő légi-marsallt, akinek figyelmét semmi nem kerüli el, aki mindent kinyomoz. Bát Julianne Moore kicsit enerváltan játszik, összességében egy nagyon profi akciófilmet láthatunk, végig izgalmas kivitelben. Nálunk 7 pontos.

 
Greeta   2016. 09. 26.

Jó volt, jó volt bár olyan érzetem volt, mintha már láttam volna korábban.

 
kevelin   2019. 06. 01.

nagyon szeretem liam neesont és általában jó filmeket is csinál. na ez most nem sikerült. kiszámítható tele klisékkel. a látványvilág sem a legjobb, balssult a film forgatása során vagy nem tudom mi történt. nem megöregedett mert azóta csinált más filmet is amikben tök szuperül alakított. minden esetre ha ez kimarad nem veszített volna avilág

 
rainman   2018. 01. 11.

Jól felépített a feszültség, klasszikus thriller elemekkel operál a film, de azt sikeresen hozza is. Akárcsak Liam Neeson, aki az Elrabolva karaktert játssza el sokadszorra, de még mindig jól áll neki. A történet banális, de a készítők érdeme, hogy a figyelmet végig leköti, leszámítva az utolsó tíz percet, mert az banálisra sikeredett, "zs" kategóriás filmeket idézve. Kár érte, mert így sokat ront az összképen. Összességében egy régi vágású akció thrillert kapunk, ami 90 perc önfeledt szórakozás/feszültség, a végét meg hagyjuk!

 
D. Wolfe   2016. 05. 01.

Nagyon jó film, végig feszült és izgalmas. A végső csavar valóban nem nagy szám, de annyira nem is bántóan rossz, hogy lerontsa az összképet, ami bőven kimagaslik a nagy átlagból.

 
kissjanos21   2016. 04. 19.

Nagyon szeretem a repülős filmeket, ez is nagyon tetszett, bár ehhez java részt Liam Neeson remekül eljátszott alakítása járult hozzá Tele volt izgalommal, végig lekötött, nagyon izgultam vajon mi lesz a vége. Mindenki nézze meg aki izgalomra vágyik.

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

Elrabolva feeling a repülőgépen. Nekem tetszett, ha tévében adják azért oda szoktam kapcsolni. A történet sem volt az a kiszámítható kategória. Ajánlom!

 
Zsofi821   2015. 04. 26.

A film az elejétől a végéig fenntartja a feszültséget, méltóan a címéhez. Megállás nélküli akcióorgia, Neesonban pedig ezúttal sem csalódtam, elképesztő hitelességének köszönhetően.

 
Olivér Rózsa   2017. 06. 28.

Tettszett jól megvolt csinálva. Javarészt egy repülőgépen játszódik és egy kicsit sem lesz unalmas. Végig fent tartja a feszültséget. Liam Neeson meg csak ilyen szerepeket tud játszani? :D

 
Mate   2015. 05. 07.

Egészen jól sikerült akciófilm. Tetszett ahogy zárt helyen játszódott, jók voltak a konfliktusok, de a film vége sajnos nagyon amerikai lett. De megéri megnézni.

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Liam Neeson megint egy ütős filmben! Julianne Moorral együtt nagyszerű színészi játékban lehet részünk ahol nagy hangsúlyt fektetnek az izgalomra és a fordulatokra, csattanója is nagyon ütős.

 
Rayman102   2015. 03. 08.

Nem rossz akciófilm, nagyon izgalmas, Liam Neeson jól alakít. Ez a film megállja a helyét egy esti programnak.

 
superxaba   2015. 05. 06.

Liam Neesonra szabott fordulatos akciófilm, jól vezetett történet, igazi moziba vakló akciófilm ez, vetekszik az Elrabolva szériával, mindenkinek ajánlom, aki szereti az akciófilmeket.

 
mimi   2015. 04. 22.

Eltúlzott, nevetségessé fokozott, abszurd momentumok, amiket jobb lett volna háttérbe szorítani, ha meg akarjuk tartani a helyzet élét. Persze ennek ellenére egyszer meg lehet nézni a Non-stop-ot, sőt, még az élvezet sem marad el.

 
Jozzsef   2015. 03. 28.

Nekem tetszett! Minden meg van benne, ami egy akciófilmhez kell, se több, se kevesebb. Én ha értékelek egy filmek mindig azt nézem mennyire köt le, márpedig a Non-Stop nézése közben nem a nyaralást tervezgettem... Liam Neeson alakításával sincs szerintem probléma, illik hozzá a karakter és rendben van az egész.

 
macskulare   2015. 06. 10.

Nagyon jó film! Liam Neeson-nak mostanában elég jó filmjei vannak. Jól is áll neki, ez a tragédiába fulladó hős szerep. Kellemesen csalódtam. A "Taken" után azt hittem, most valami annak a sikerén evező utócsengés-akciót fogok látni, de nem, ez a film tényleg megáll a lábán.

 
Skarsh   2015. 06. 09.

A Non-stop egy nagyon jó akciófilm. Elég sok hiba van benne, de ha ezektől eltekintünk, akkor egy végig izgalmas, akciódús és feszült filmet kapunk Liam Neesonnal. Ajánlom mindenkinek, remek szórakozás!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.