Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Pokémon: Pikachu, a detektív (2019)

Pokémon Detective Pikachu
Filmadatlap
 
38
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
10
Videók

Filmkritika: Pokémon: Pikachu, a detektív (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Ha Pokémon-ok tarkítják a házad minden egyes szegletét, akkor ez a film be fog jönni és jól fogsz szórakozni rajta. Kapsz hideget, meleget, de a végén mégis csak mosolyogva jössz ki róla. Amennyiben viszont egy csavaros sztorira és megannyi Pokémon csatára vágysz, akkor bizony csalódni fogsz, mert ez nem az a film. több»
 
Összességében azt mondanám, hogy gyerekeknek ijesztő Pokémon: Pikachu, a detektív, a felnőtteknek unalmas, tehát senkinek sem igazán ajánlanám. Még péntek esti filmnek se tanácsolnám, de talán felnőttek altatására tökéletesen alkalmas. több»
 
Szögezzük le már az elején: a film azért működhet ilyen jól, mert pontosan tudja, hogy kinek készült, pontosan tudja, hogy senki nem egy komoly filmre számít, ezért önmagát sem veszi túlságosan komolyan. több»
 
Van tehát történet, látvány és nagyszabás szintén, az a néhány idétlenség pedig megbocsátható. Talán csak a humorfaktorral van némi gond, biztosan több jó poént és nevetést is elviselt volna a közönség. több»
 
Ez a mozi valóban azoknak lesz élvezhetőbb, akik anno nagy Pokémon fanok voltak, de ők se várjanak igazi időutazást, a fent említett okokból kifolyólag. több»
 
Szerethető. Melléknév. Olyan filmekre használjuk, amelyek ugyan teljesen súlytalanok, kiszámíthatóak, ám közepesen viccesek és mivel nem veszik magukat teljesen komolyan, így annyira nem is tudunk haragudni a hibáikra. A Pokémon – Pikachu, a detektív egy szerethető film. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.