Session 9 (2001)

David Caruso
Brendan Sexton III
David Caruso
Brendan Sexton III

Sabnock Sanatory   2020. 10. 09.

Nem adott újat, vagyis nem adott annyit, hogy állandóan beszédtéma legyen nálam ez a film. Vannak benne parás részek, de összességében nem túl erős. Talán amiatt, hogy a színvonala nagyon csapongó.

HercegPeter   2017. 05. 04.

Az első egy óra szinte üres, az utolsó fél óra viszont beindul és nagyon izgalmas. Sajnos emiatt akár el is lehet aludni az elején, de megéri végignézni, mert a végére minden összeáll és egy jó történetet kapunk. Én személy szerint teljesen más végki... több»

respect the movies   2018. 03. 22.

Szerintem gyenge film volt! Érdekes volt a hozzáállásom ehhez a filmhez, mert igaz hogy halottam róla és olvastam is egy két igencsak hangzatos véleményt a filmről, de valahogy mégsem tudta felkelteni az érdeklődésemet (egészen idáig)! Mivel már elég... több»

Topicica   2016. 11. 25.

Ez nagyon rossz volt. És még untam is, és a vége is fájt.

VérAlex   2014. 12. 24.

Ez egy klasszikus a műfaj kedvelőinek körében, bátran ajánlom az erős idegzetű horror-rajongóknak, mert garantáltan hideglelős perceket fog szerezni nekik!

ferdi95   2015. 01. 26.

Egy igazán jó psziho horror, sokszor végtelenségig feszitik a húrt, de néhol igazán lapos. Egyszer nézős film

leo777   2019. 07. 15.

Nekem ez a film túlságosan sok volt. Borzalmasan idegtépő. Szeretem a horrort, de ez már nem volt jó.

A film összbevétele 378 176 dollár volt (imdb.com).

Amerikában ebben az elmegyógyintézetben végezték el az első lobotómiát!

(respect the movies)

Az ismert Painkiller számítógépes játék egyik pályáját is ez az épület inspirálta!

(respect the movies)

Az intézmény az amerikai Massachusetts államban volt megtalálható, egészen a 2006-os lebontásáig!

(respect the movies)

Az épületet még 1874-ben kezdték el építeni és az átadása 1887-ben történt meg!

(respect the movies)

A filmben látható Danvers állami elmegyógyintézet eleinte még kórházként üzemelt és csak az 1900-as évektől kezdte el a mentális betegek ápolását!

(respect the movies)

Kinek ajánljuk: Akiknek nem ér véget a horror az olcsó jump-scare-eknél és van élet a fotelból való ugráláson és a gore-on túl is. Azoknak, akik szeretnének eltölteni 95 percet a lassú megőrülés és paranoia világában. több»