Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Shadow in the Cloud (2020)

Shadow in the Cloud
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

Chloë Grace Moretz
Beulah Koale
Nick Robinson
Chloë Grace Moretz
Byron Coll
Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz

Videók (4)

 
BoBamburg   2021. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Ennél a filmnél elég nehéz eldönteni, hogy borzalmas vagy egész fun, már-már trash film. Mert ha úgy kezeli az ember, még szórakoztató is, főleg az utolsó fél óra volt az, ahol azon kaptam magam, hogy egészen megmosolyogtat a nonszensz Asylum-stílusával.

 
Eastern79   2021. 03. 12.

a nap véleménye

4
Majdnem sikerült

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Roseanne Liang filmjét elsősorban Chloë Grace Moretz miatt néztem meg, ugyanis a Kick Ass-beli lenyűgöző teljesítménye óta nagyon bírom a csajt. A rövid rajzfilmes bevezetőről egyből Paul Verhoeven klasszikusára, a Csillagközi invázióra asszociáltam... teljes kritika»

 
Cs. Balázs   2021. 01. 22.

1

Azoknak, akik hajlandóak elvonatkoztatni attól, hogy egy film teljességgel nélkülözi a realitást, ami egy horrorfilmnél azért nem olyan ritka, illetve vevők egy szórakoztató, de masszívan b-mozira, azoknak tetszeni fog. Másoknak valószínűleg nagyon nem. Egyszerű szórakoztatás az agykikapcsolós fajtából. De annak tökéletes.

 
Zola   2020. 10. 12.

1

A trailer nagyon jó volt. Kár, hogy nem álltak meg ott, és leforgatták a filmet.

 
Azag   2021. 03. 10.

0

Ez a film még horrornak is borzalmas, mindkét agyféltekém lezsibbadt, a karakterek meg: no comment.

 
ollggaalek   2021. 01. 15.

1

Abszolút mértékben marhaság, de élveztem. Egyike azoknak a filmeknek, ahol jobb, ha az agyunkat kint hagyjuk a teraszon egy sörrel és csak elengedjük.

 
Dodi   2021. 03. 10.

1

Hát nem igazán vágtam magam hasra tőle, igazából elég katyvasz lett az egész, nehéz eldönteni, hogy pontosan mit is akartak ezzel a filmmel, már egyáltalán azt is, hogy milyen műfajban versenyezzen. Lehet neki adni egy esélyt, de azért nagy dobásra ne számítsatok tőle.

 
A Shadow in the Cloud úgy talál bele egy mindenki számára kellemesen ismerős hangulatba, stílusba, hogy valójában semmi konkrét utalás nem érhető benne tetten, legnagyobb fegyverténye pedig egyértelműen az, hogy mindezt még csak nem is minőségi alapanyagokból dolgozva teszi. több»