Talán azt hiszem itt kedveltem meg Downey-t mint színészt és teljesen magával rántott ez a történet is. A története hibátlan volt és kellemes időtöltés ez bárkinek aki kedveli az ehhez hasonló történeteket.
Igazán szórakoztató film.Tele kemény bunyokkal ami egyedi látványal van kialakítva.A szinészek ultra lazák.A történet nagyon szépen bontakozik ki és meg van benne az a igazi rejtély ami leköti a nézőt.A film nem unalmas egy percre sem.
Hihetetlen jó filmet alkottak. Nem a szokásos módon vett Sherlock-ot játsza el Downey inkább egy kicsit talán a saját képére formázza de ez tetszetős volt és szórakoztató.
nem igazán voltak a kedvenceim a Scherlock Holmes filmek, de ez a kicsit új megközelítés nagyon bejött. Jók a színészek, kellően pörgős a sztori, és nagyon jó a zenéje is.
Kedvenc Sherlock Holmes feldolgozásom! Robert Downey Jr. zseniálisan játszik, Jude Law elbűvölő és a sztori igazi vérbeli Holmes sztori, csavaros, forulatos és izgalmas. Ajánlom mindnekinek!
Nagyon szórakoztató, nagyon vicces és érdekes film. Aki még nem látta, az mindenképpen nézze meg, nem fog csalódást okozni.
Nagyon rejtelmes, sejtelmes, ami a tévéhez szegezi az embert egy mindenkori Sherlock Holmes, aki egy kicsit a kelleténél bohókásabban lett kitalálva, de jó lett. És a legjobb benne a rengeteg váratlan fordulat.
Robert alakításáért hatalmas dícséret jár.Remek stílusos film.Mark mint a gonosz tökéletes választás volt.Az ember nézés közben végig a filmre tud figyelni.Fantáziadús!Érdemes többször is megnézni.
ÓÓ de jó!!!! Nézzétek. Robika remek alakítás visz véghez a kolega úrral együtt. Eddig legjobb nyomozós amit valaha láttam!!!! A lassított gondolkodós jelenetek pedig remekek lettek. Szinte azokat lehet a legjobban élvezni a baj csak az hogy kevés van belőle....
Hát ez a film nagyon jóóó. A szereposztás- Holmes és Watson- remek. Mindeketten nagyon jól hozzák. Vasember után ez a legjobb RDJ-nak szerintem. Mindkettő részt eltalálták.