Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

2017.05.02 Wolowitz

Talán azt hiszem itt kedveltem meg Downey-t mint színészt és teljesen magával rántott ez a történet is. A története hibátlan volt és kellemes időtöltés ez bárkinek aki kedveli az ehhez hasonló történeteket.

2016.04.28 ukla

Igazán szórakoztató film.Tele kemény bunyokkal ami egyedi látványal van kialakítva.A szinészek ultra lazák.A történet nagyon szépen bontakozik ki és meg van benne az a igazi rejtély ami leköti a nézőt.A film nem unalmas egy percre sem.

2015.06.16 Miss Rika

Hihetetlen jó filmet alkottak. Nem a szokásos módon vett Sherlock-ot játsza el Downey inkább egy kicsit talán a saját képére formázza de ez tetszetős volt és szórakoztató.

2015.05.11 Enccso

nem igazán voltak a kedvenceim a Scherlock Holmes filmek, de ez a kicsit új megközelítés nagyon bejött. Jók a színészek, kellően pörgős a sztori, és nagyon jó a zenéje is.

2016.10.10 Macskínó

Kedvenc Sherlock Holmes feldolgozásom! Robert Downey Jr. zseniálisan játszik, Jude Law elbűvölő és a sztori igazi vérbeli Holmes sztori, csavaros, forulatos és izgalmas. Ajánlom mindnekinek!

2015.06.01 *tünde

Nagyon szórakoztató, nagyon vicces és érdekes film. Aki még nem látta, az mindenképpen nézze meg, nem fog csalódást okozni.

2022.03.10 Dinácska

Biztos voltam abban, hogy Ritchie által megalkotott Holmes egy más kategóriát fog képviselni.A bizalmat megadtam neki és nem csalódtam.A háttér és a környezet profi munka a hangulat még azt is felülmúlja. Pörgött, csavarodott a történet és mindezt nem éreztem soha túlzásnak.

2016.12.17 film kedvelő

Nagyon rejtelmes, sejtelmes, ami a tévéhez szegezi az embert egy mindenkori Sherlock Holmes, aki egy kicsit a kelleténél bohókásabban lett kitalálva, de jó lett. És a legjobb benne a rengeteg váratlan fordulat.

2015.11.23 Jozzsef

Robert alakításáért hatalmas dícséret jár.Remek stílusos film.Mark mint a gonosz tökéletes választás volt.Az ember nézés közben végig a filmre tud figyelni.Fantáziadús!Érdemes többször is megnézni.

2015.06.24 Newyqrk

ÓÓ de jó!!!! Nézzétek. Robika remek alakítás visz véghez a kolega úrral együtt. Eddig legjobb nyomozós amit valaha láttam!!!! A lassított gondolkodós jelenetek pedig remekek lettek. Szinte azokat lehet a legjobban élvezni a baj csak az hogy kevés van belőle....

2015.05.29 *bella

2016.02.05 bviki

Hát ez a film nagyon jóóó. A szereposztás- Holmes és Watson- remek. Mindeketten nagyon jól hozzák. Vasember után ez a legjobb RDJ-nak szerintem. Mindkettő részt eltalálták.

2016.02.14 Svastitsd

Robert Downey Jr.t csak dicsérni lehet. Misztikus, látványos, izgalmas. Végig olyan érzése van a nézőnek, mintha emberfeletti erők mozgatják a szálakat.

2016.05.06 Garfbob10

Habár a Cumberbatch féle jobban tetszik, a Guy Ritchie által alkotott is elszórakoztat. Habár Robert Downey Jr. játékában ott rejlik picit itt is Tony Stark de számomra ez nem baj, és Jude Law Watsonával tökéletesen működik a kémia. Örültem hogy beho... Több