Imádnivaló film, egytől egyik humoros és szeretnivaló karakterekkel. Nekem a kedvencem a bolondos szamár. Minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt, kortalan.
A történet akár sablonos is lehetne, de kellő fordulatokkal van fűszerezve, így tökéletes lett. A karakterek a helyén vannak, Szamár hihetetlenül jó lett, oltárian humoros!
Szórakoztató, vicces, tanulságos és ezek mellett érzelmekkel teli csodálatos film. Ajánlom minden gyereknek és egyben felnőttnek. Az a legjobb benne, hogy nem egyszer nézhető film.
Shrek nagyon szerethető figura, jó animációs mese, értelmes poénokkal. Mindenkinek ajánlom, jó kikapcsolódás az egész családnak!
igazi családi estékre szóló kedves mese, a tanulsága pedig nagyon is valós ne a borító alapján ítéljünk
Szuper mese, talán a legaranyosabb családi film. Élvezheti az egész család. Hatalmas, vicces poénok, kedves, szerethető karakterek.
Nagyon aranyos animációs film ami az egész család számára igazi kikapcsolódást és szórakozást jelenthet.korhatar nélkül nézhető. Jól kidolgozott karakteres figurák.
Te jó ég! Már majdnem húsz éves mese, de még mindig leragaszt a képernyő elé. Pont az előbb kaptam el a TV-ben, de még reklámokkal együtt is szívesen megnézem.
Igazi klasszikus. Az Ogre szó szállóige lett. Gesztesiről a mai napig Shrek jut eszembe, ha meglátom valahol. :)
Volt már jobb is. Szerencsére annyira azért nem volt rossz, mint elsőnek tűnhet a kommentemből azonban fel se tudom magasztalni. Erősen hoz egy közepes szintet, ami egyszeri alkalomra bőven elég azonban arra, hogy később is emlegessük édes kevés.
Nem vagyok oda az animációs filmekért, de a Shrek nagyon megfogott, mind látványilag, mind pedig a karakterei miatt. nagyon szerethető film és nagyon emberi. Többször is láttam és szerintem megunhatatlan.