Shrek

Shrek

2015.06.22 ElfRider

Több klasszikus mesét gyúr egybe a shrek és ültet modern köntösbe. Egyedülálló humora van ami mindenkinek biztosítja a jó szórakozást. Tanulsággal is szolgál amin mindenki elgondolkodhat.

2015.03.25 Aranyhal

Az egyik legaranyosabb mesefilm. Látványra is gyönyörködtető, a figurák nagyon édesek. És nem utolsó sorban a sztorija is jó. Nem csak gyerekeknek, hanem felnőttfejjel nekem is nagy élményt nyújtott. Többször nézhető.

2019.01.18 tooker

Nagyon jó mese, ajánlani tudom korosztálytól függetlenül, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. megható és vicces egyben. Legalább egyszer az életben látni kell.

2017.09.30 koba1996

"Jobb kint, mint bent." Nem pusztán egy film, vagy egy elsőosztályú humorforrás. Egy életérzés, egy stílus, egy kimondhatatlanul nagy alkotás, ami akár három generációt is gond nélkül megnevettethet.

2016.04.11 BallEr

Ilyet se sűrűn vár az ember, ez a film minden volt csak szórakoztató nem. Nálam, amiben lehetett alul múlta önmagát. Nagy csalódást okozott annak ellenére is, hogy nem vártam tőle túl nagyot.

2017.03.19 Zenta

Shrek-et nem lehet nem szeretni, csudapofa karakter, szamárral és az összes többi mesefigurával együtt. Nagyon jó humorú film, a család minden tagja számára.

2016.07.22 K.bogi

Klasszikus poénú zseniális történetű vígjáték. Méltán híres. Nagyon jól össze lett rakva. Nálunk még a magyar szinkron is sokat lendített a humorán, ami külön klassz. A folytatásai is nagyon jók, de mindig az első film a legjobb és ez ezzel sincs másként. 10/10

2016.04.25 ukla

Egy igazi felnött mese ami nem csak gyereknek szól.Bár a többi része egy kicsit gyengébbre sikerült szerintem.Igazán kalandos jó poénokkal tele.A karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva.Az ismerteket pedig nagyon jól modernizálták.A zenét mai nap... Több

2016.07.29 Homer

Imádtam régen ezt a mesét. Fiona annyira aranyos benne, Szamár meg annyira szerencsétlenke és vicces. A legjobb alapanyag egy tökéletes vidor kis animációs filmhez. Szinte egyéniséggel bír ez a rajzfilm. Nemcsoda hogy ilyen híres lett.

2015.06.30 BuBu

Aranyos mese, de szerintem akad nála sokkal jobb is! A történet már kicsit sablonos, de kiváló új köntösbe bújtatták. A karakterek egyediek és humorosak, valahogy mégis csak közepes...

2015.06.16 Miss Rika

2001 egyik legnagyobb animációs filmje. Tanulságos és vicces is egyben. Nagyon jó ahogy bemutatja, nem csak a jóképű kaphatja meg a hercegnőt. Azon kívül imádtam a szamarat :D

2017.03.21 Péter

Az egyik legviccesebb animációs film, amit valaha láttam. A folytatásfilmek is nagyon jóra sikerültek, de nekem az első Shrek marad a kedvencem. Vicces, jól lehet rajta szórakozni.

2016.08.24 Emma109

Remek ötlet volt, gyereke és felnőttek számára egyaránt remek kikapcsolódást nyújt.

2016.07.25 N.Béla

Nem rossz rajzfilm, de nem nyűgözött le az első része. Egyedi az biztos, 2000-es években nem igen gyártottak még hasonlót, de néhol kicsit túl erőltetett. De a szamár karakterén sokat nevettem amikor láttam, így mindenképpen nézhető kategóriába tartozik.