Túlélők viadala

Snowpiercer

2021.06.28 Kósa Bence

Ez egy mestermű. Biztos, hogy túlzok, de ez akkor is egy remek film. Chris Evans, Ed Harris és szegény Jhon Hurt a film csúcspontjai. A film egy alternatív jövőben játszódik, ahol az egyetlen lakható hely egy vonat. A vonaton fel vannak osztva a társadalmi rétegek. Ha kedved van a filmhez, nézd meg!

2015.12.23 batukán

Ennyire röhejes ultragagyi filmet már rég nem láttam. Egy valamit nem értek: Olyan színészóriások, mint Ed Harris, hogy adhatják hozzá a nevüket? Rejtély.

2016.09.05 sipiarpi

Kedvelem a disztópiákat, mert megmutatják mivé válhatunk, és általában reményt is nyújtanak. Itt az emberi társadalmat jelképező vonat ötlete tetszett. Viszont a történet eseményei bizonyos szempontból esetlegesek voltak. Simán kinyírhatták volna a f... Több

2017.11.03 jake_green

A rendezőtől egy ismét nagyszerű filmet láthattunk az Oldboy és a bosszu asszonya után, inkább nyugatiasabb és nem koreai virtussal készítve, viszont a hatásvadász és jó rendezői elemeket, vonalvezetést átemelve. Egyedi darab, ajánlom, le fog bilincselni :)

2015.06.30 Tomi

A film története nagyon ötletes és jól fenntartja az érdeklődést is a végéig (legalábbis nálam tuti). Elég sok mondani valója van a filmnek ez nem vitás. Ami a legjobban feltűnt hogy a 120 perc folyamán elég sokminden történik ahhoz képest hogy végig egy vonaton raboskodnak.

2016.02.11 Rayman102

A rossz értékeléses ellenére úgy döntöttem megnézem a filmet és egyébként nem volt rossz. Kicsit elvont és szerintem vannak benne hibák, de egyébként nem egy rossz film.

2015.06.14 superxaba

Igazi illuminati film, amelyik azt sugallja, hogy mindenki végezze a maga dolgát, mert ez a világ rendje, a kisember gürizzen, az elit elitkedjen, az illuminatik pedig csak igazgassák az egészet felülről. Érdekes film.

2017.03.24 georgri

Véletlenül akadtam rá a filmre és igazán nagy meglepetés volt számomra. Imádtam a kép világát és a film által támasztott hangulatot. A világot, amelybe elkalauzolta a nézőt.

2016.07.01 punktum

Nekem nagyon tetszett a film hangulata. A története is elég jó és az eltérő vagonok is remekül meg lettek csinálva.

2015.10.09 Alexa

Nem is tudom mit mondhatnék... érdekes, nem a megszokott. Valahogy többet vártam picit a végétől, nem erre a lezárásra számítottam. A színészek miatt mindenképpen érdemes egyszer megnézni

2015.08.26 csongi888

Vártam, megnéztem. A film szerintem értelmetlen, de az elbíráláshoz természetesen látni kell. Amcsi kapitány jól játszik, de ez is kevés a rém gyenge sztorihoz. A filmbéli vonat évek óta mozgásban van a túlélés feltételeként, oszt a végén gond nélkü... Több

2018.03.29 Rowena430

Rég láttam ennyire gyenge és nevetséges filmet, mint a cselekmény, mind a színészek játéka pocsék volt benne, ráadásul még vontatott is. Konkrét eleje sem volt, így meg se lepődtem azon, hogy a lezárása sem lett valamilyen.

2015.09.04 Quinlan

Nagyon jó volt. Tökéletes volt benne a hangulat, a poénok, az akció jelenetek. Nem is beszélve akkor már a színészekről. Szerintem igazán szerethető a történet is így nincs semmi baj vele. Leköti az embert.

2021.02.14 Raphouse

Érdekes film. Kicsit vontatott, kicsit hosszú, de ez a disztópikus világ felkeltette az érdeklődésemet. Ez olyan film, hogy a karaktereket nem tudod megszeretni, mert pár mondat után már csak a hullájukat látod, a főhőssel sem igazán tudtam azonosuln... Több