Amikor első alkalommal láttam, könnyesre nevettem magam, annyira tetszettek a filmbeli párbeszédek és karakterek. Ez a két erőssége a végeredménynek ugyanis, meg persze a rengeteg helyzetkomikum. Paul Feig rendezése kiemelkedő, de egyértelműen a Melissa McCarthy – Jason Statham páros viszi el a filmet. Egy kicsit szabadszájú az egész, így gyerekeknek nem ajánlanám, de mindenki más kitűnően szórakozhat rajta. Azért a kőmerev, szenteskedő, ultrakonzervatív, csőagyú, popular-nacionalista, istenfélő, maradi, vezérkövető birka-vérmagyarok kerüljék.
Számomra egy egyszer nézhető szórakoztató bénázós akció-vígjáték, avagy csúnyácska lányok akcióban! :) Statham szerepével nem bírtam kibékülni elég gagyi jutott neki, már az a szánalmas szint. Elég szórakoztató, a film közepéig elég jól adagolja a tö... Több
A kém egy nagyon szórakoztató vígjáték, melynek legfőbb erősségét a vicces és szabadszájú párbeszédek adják. Jason Statham itt új oldaláról mutatkozik be, bebizonyítva, hogy tud nagyon laza és idétlen is lenni, miközben mégis megmarad akcióhősnek. A legelső megtekintéskor egy-két jeleneten könnyesre röhögtem magam, de később az újranézésekkor is mindig remekül szórakoztam. Az alig 157 centis, ellenben legalább 90 kilós Melissa McCarthy óriási alakítást nyújt. Igazi vígjátékkarakter a nő. Értékelés: 4,5 csillag, 85%.
Nagyon örülök, hogy nálunk forgatták filmet a ad neki még egy kis pikantériát. Történetben meglepően humoros lett, kiváló alakításokat láthatunk.
Nekem bejött a film, a humora is elfogadható, főleg, hogy egy Magyarországhoz köthető poént is ellőttek. Esti kikapcsolódáshoz négy csillagos értékelésemmel ajánlom.
Titkos ügynökös filmből már kaptunk egy halommal ,de ez mégis tetszett. A legjobb színészeket találták meg a szerepekre. Jude Law is remek volt, de Statham vitte a pálmát.
Melissa McCarthy elképesztő komikává nőtte ki magát az évek alatt, amit a filmben is megmutat. Ugyanakkor ott van a végzet asszonya karaktere is, amit a filmben is megmutat. Jó kis film.
Imádom Melissa McCarthy-t. Vicces, jó poénokkal teli film. Jó sztori és ahogy hogy Magyarországon forgatták külön melengeti a szívemet.
Egyszerűen nem tudtam annyiszor megnézni A kém című akció-vígjátékot, hogy megunjam. Nyilván nem Oscar-díjas alkotás, és az évszázad legértékesebb filmje címre sem fogják jelölni soha, de hogy szórakoztató és kacagtató, az egészen biztos. Legalábbis számomra. A Melissa McCarthy–Jason Statham páros ugyanis utolérhetetlen duó. Az amerikaiak kémszervezete rákényszerül arra, hogy a lehető legkevésbé tapasztalt és korábban csak irodán dolgozó Susan Coopert (Melissa McCarthy) vesse be egy alvilági figura elfogására. Még a sztárügynök Rick Ford (Jason Statham) is mellőzésre kerül, amit a férfi beképzelt és túlzó szövegekkel reagál le. Beindul hát a bevetés, ami alatt kiderül, hogy a korábban meghaltnak hitt Fine ügynök (Jude Law) is érintett. Kapunk remek akciójeleneteket és rengeteg poént. Felbukkan Morena Baccarin is a filmben, aki ezúttal is lenyűgöző és éterien szép jelenség. Mivel a film meglehetősen szabadszájú, temérdek trágársággal, így gyerekekkel nem ajánlatos nézni. Én eddig kb. 5-6 alkalommal láttam, és még biztosan megnézem párszor. Mindig akkor, ha jobb kedvre vágyom. Másoknak is főleg ezért ajánlom.
Vegyes érzéseim vannak, volt, hogy jól szórakoztam, volt, hogy csak pislogtam, hogy ezt tényleg humornak szánták? De összességében egyszer nézős limonádénak jó.
Egész jó kis kém-vígjáték, Melissa Mccarthy el tudta vinni a hátán a filmet. Statham beszólásai jók voltak, Nancy karaktere viszont kicsit idegesítő volt. Persze tetszett benne az is, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták. Viszont max 1-2x érdeme... Több
A filmet Jason Statham dumája menti meg, egyébként teljesen felejthető lenne a film. A jó poénok nagy részét már az előzetesben is láthattuk, így a film csalódás ahhoz képest. Ami még pozitívumként elmondható, hogy nálunk forgatták egy részét.