Star Trek

Star Trek

2017.05.29 Zoer8993

Eszméletlenül király feldolgozást kapott a sorozat amit bár nem néztem de ez elérte azt, hogy érdekeljen ez a világ. A karakterekhez tökéletes színészeket választottak és telenyomták a filmet vicces párbeszédekkel.

2016.01.14 esfworld

Miután megnéztem a filmet, azután elkezdtem érdeklődni a Star Trek után és nézegettem is a sorozatot, meg kell hogy mondjam nem bántam meg. J.J jól összehozta ezt a filmet.

2016.06.23 postaslaszlo8

Noha nem néztem a sorozatokat, de ez a film nagyon megtetszett és emiatt néztem is pár részt a sorozatokból. Nagyon jól van összerakva a film, nagyon szórakoztató és írtó látványos.

2016.02.04 ellcrys89

Nem tudom, de valahogy másként képzeltem el a történetet. Ez mindenesetre nem rossz élmény volt. De örülök, hogy nem csúszott még ez alá is a történet, mert könnyen meglehetett volna, hogy túl nagyot lő önmagához képest.

2016.04.29 angel001

Eleinte tetszett, de mára annyira unlmas,és elcsépelt, hogy meg kekl változtatnom a véleményem. Izgalmas sci-fi így jellemeztem volna régen. Miért kellett belőle ennyi feldolgozás,utánzat,sorozat, mese stb.? Igy az eredeti film elvesztette a varázsát.

2015.07.17 rhamus

Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel. Ezért is jó ha belevágsz mert tömör szórakozás az egész. Akárcsak az első része.

2016.06.28 portal91

Épp tegnap néztem újra végig, nekem ez az újrarázás nagyon bejött, Abrams jól nyúlt hozzá, sőt sajnos sokkal jobban, mint a Star Wars-hoz. Felettébb szórakoztató és rengeteg akcióval teletűzdelt.

2017.05.02 Wolowitz

Kegyetlenül magával ragadott ez a film. Régebben nem voltam rajongója a Star Trek sorozatnak de ez a film nagyon felkeltette a figyelmem. Humorban gazdag és izgalomban sincs hiány, nekem nagy kedvencem.

2016.04.11 BallEr

Irtó jó film lett. Teljesen odáig voltam érte meg vissza. Nagyon tetszett a megvalósítás és a fantasztikus rendezés is. A hangulat tökéletesen átjött és magába szippantott. Szerintem hihetetlen csúcs lett.

2015.06.20 neeta92

Kellemesen csalódtam a filmben. Sose néztem magát a sorozatot mégis hihetetlen élményt nyújtott. Többször is láttam és bátran mondhatom aki sci-fi rajongó nyugodtan megnézheti ha a sorozatot nem is kedvelte.

2016.04.27 ukla

Igazán zseniális feldolgozás és egyben méltó folytatás is egyben. A történet leköti az embert és tele csavarokkal.A szinészek nagyon jók főleg Kirk kapitány.A többiek nagyon szórakoztatók és szerethetők.Tele olyan jelenetekkel amik hasonlítanak a Lost könyfakasztó részeire.Imádtam vagy százszor láttam.

2015.06.16 Miss Rika

J.J. Abrams ezzel most kegyetlen módon telibe talált. Legalábbis az én ízlésemnek megfelelően tökéletesen. Egyszerűen nem lehet ezt a filmet nem imádni. Tök jók lettek a karakterek és a sztori is.

2015.06.29 Enccso

Sajnos az eresti sorozatból nem sok részt láttam, így nekem nem okozott semmilyen negatív élményt a film. Sőt. A karakterek nagyon jól el lettek találva, jó hangulata volt végig az egésznek, emellett látványos és izgalmas.

2015.06.11 veszi.peter

Nagyon jó film, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Star Trek rajongó, inkább Star Wars. Nem láttam régebben egy részt sem, ezt mégis moziban próbáltuk be és remekül szórakoztunk rajta.