Méltó folytatása az előző résznek, ám két dolog nagyon lerombolja az összképet. Az egyik a greenbox túlzott és többnyire indokolatlan használata. Persze azzal még nem lenne baj, ha így forgatnának le egy filmet, de az akkori látványtechnika elképzelh... Több
Az első résztől kicsivel izgalmasabb, de kb. egy szinten van vele. Nekem nem volt gondom a romantikás jelenetekkel sem, ez lehet azért van, mert Natalie Portmant alapból imádom, aki ebben a részben még gyönyörűbb, mint az elsőben, és vagány is. 8/10
Annak ellenére, hogy a többi részhez képest tényleg alulteljesít A klónok támadása, még ugyanúgy egy emlékezetes alkotást képez a sci-fi filmek tárházában. Kissé valóban időhúzós volt, de cserébe megismerhettük a karakterek már jóval erőteljesebb jellemzőit. Igaz, a főgonosz nem lett túl jól ábrázolva, de rajta kívül szerintem a színészek játéka teljesen helytálló. A képi világra ennél a résznél már egyáltalán nem lehetnek panaszaink, a háborújelenetek nagyon elevenek, izgalmasak lettek.
Szó se róla nagyon látványos a film, de ez kicsit a sztori rovására ment. A szerelmi szál is túlzottan nagy hangsúlyt kap, ez nem illik a Star Wars világába. Az első hat rész közül szerintem ez a leggyengébb.
Én nagyon izgalmasnak találtam ezt a filmet. Gyakorlatilag a kedvenc Star Wars filmem. Látványos és Anakin meg emberien gyenge jellem, ami empátiát kelt a nézőben. Szerintem tagadhatatlanul szórakoztató.
Nagyon szeretem a Star Wars filmeket, és ez sem kivétel. Akciódús, látványos, nagyon izgalmas film. Nagyon érdekes látni Anakin karakterének alakulását. Mindenkinek nagyon ajánlom.
Az egyik legerősebb rész a prequel trilógiák közül, emlékszem még megjelenés előtt olvastam a képregényt, de másnap a moziban ismét nagyot dobbant a szívem amikor a stadionban felállt egy csapat Jedi. Többen vannak ebben a filmben mint az eddigi hat filmben együttvéve ;)
Szerintem nagyon jól sikerült film! Soha nem szerettem az ilyen űrben játszódó filmeket, de ez lenyűgözött! Hitelesen előadták a színészek a szerepeiket. Nekem nagyon szimpatikus benne Natalie Portman, és persze örülök az szerelmi szálnak is a történetben! :)
Yoda mesternek még volt haja! Ez volt a legmaradandóbb élményem ebből a részből. Sajnos nem sikeredett úgy mint az első 3, de még olyan sem lett mint az első. Nekem kevés volt a többi rész után, azt hittem már nincs lejjebb. Ajánlott űrcsata fanoknak, szakmai szemmel és a többihez viszonyítva nem szabad nézni.
A klónok támadása egyértelműen a Star Wars filmek legrosszabbika. Itt látszott igazán, hogy Lucas nem tudja mit akar. A tempó rossz, a történet kidolgozatlan és a szerelmi szál végtelenül erőltetett. Lucas jobban tette volna, ha átadja a rendezői szé... Teljes kritika
Van három Star Wars-film. Nem több és nem kevesebb, és ebbe ugye nem számoljuk bele az újonnan készült előzményeket. És nem azért, mert újak, hanem azért, mert nem jók - ahogy A klónok támadása sem jó film. Egy zseniális és szórakoztató eposz gyenge ... Több
Ezt a részt is nagyon szeretem, a szerelmi szál kicsit érdekes ugyan, de attól minidg megpróbálok elvonatkoztatni. A sztorival nincs baj, szépen halad az előzmény történet.